spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
25-sept.-2023

UPDATE| Un tată din Ivănești și-a injunghiat băiatul de 14 ani în zona inghinală! Medicii au declarat decesul copilului!

- Advertisement -

 

Andrei Manta

UPDATE: Din păcate, oricât s-au străduit echipajele de pe Ambulanță să îi salveze viața băiatului din Ivănești, înjunghiat în această după-amiază de propriul tată, nu s-a mai putut face nimic pentru el, fiind declarat decesul. Gigel Manta, tatăl care a fost capabil de o asemenea faptă, este într-o stare avansată de ebrietate și nu se poate discuta cu el. Polițiștii sunt în gospodăria unde s-a petrecut crima.

Mai multe informații despre viața foarte grea pe care copilul ucis, Andrei, o ducea cu acest individ, în grija căruia rămăsese după moartea mamei, vor fi publicate în ediția de mâine a cotidianului Vremea Nouă.

ÎNGROZITOR… Un caz deosebit de grav a avut loc în urmă cu puțin timp în localitatea Ivănești, comuna Pădureni! Un băiat de 14 ani a fost înjunghiat de propriul tată, rana produsă țn zona inghinală fiind extrem de gravă. Cele două echipaje medicale SAJ trimise de urgență la fața locului au găsit copilul în stare foarte gravă. La fața locului a fost trimis și echipajul TIM de la Vaslui. S-a solicitat inclusiv elicopterul SMURD, care, în mod nefast, nu a fost disponibil în acele clipe. Echipajele medicale se luptă pentru viața băiatului, însă starea lui este gravă. Polițiștii au ajuns și ei la locul faptei.

„În localitatea Ivănești, comuna Pădureni, în zona Hușului, băiat de 14 ani înjunghiat de tatăl său în condiții suspecte, în regiunea inghinală. Au fost trimise două ambulanțe SAJ B2 din Huși care au găsit victima în stare foarte gravă în șoc hemoragic. A fost trimis de la Vaslui echipajul TIM. Între timp pacientul a intrat în stop cardiorespirator pentru care acum se fac manevre de resuscitare cardiopulmonară. Elicopterul SMURD nu este momentan disponibi”, au precizat reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui. Vom reveni cu amănunte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.