18.2 C
Vaslui
18-sept.-2021

UPDATE Unul dintre muncitorii sechestraţi la Oneşti a murit. El a fost înjunghiat cu mai multe lovituri de cuţit

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au trimis la faţa locului  o echipă de negociatori, pentru eliberarea celor doi muncitori. UPDATE: Unul dintre cei doi bărbaţi care erau sechestraţi în apartament a murit la spital, după ce a fost înjunghiat cu mai multe lovituri de cuţit de către fostul proprietar al imobilului. Şi cel de-al doilea muncitor a fost rănit, acesta fiind la rândul său la spital.  Doi muncitori care efectuaua lucrări de reparaţii într-un imobil din muncipiul Oneşti au fost sechestraţi, luni la amiază, de către un bărbat de 60 de ani, fostul proprietar al imobilului. Acesta din urmă a şi anunţat poliţia pentru faptul că i-a sechesterat pe cei doi, invocând anumite nemulţumiri ale sale.  „În cursul acestei zile, poliţiştii IPJ Bacău un bărbat de 60 de ani di Oneşti ar fi reţinut împotriva voinţei lor, într-un imobil din localitate, doi bărbaţi care efectuau lucrări de reparaţii la un imobil care i-a aparţinut celui în cauză în trecut. În prezent, sunt la faţa locului echipe de poliţişti, inclusiv un negociator din partea IPJ Bacău, pentru luarea măsurilor legale”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bacău.

Citeste mai mult: adev.ro/qpaq3m

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

2 COMENTARII

  1. Tara lui papură vodă……
    Total neprofesioniști milițienii….rusine !
    Exact ca si in cazul Dincă….

    Păi cum sa sevpriceapa ei la a fi salvatori , cand 99%sunt bintratinpe pile în poliție…Rusine ! Tuturor ar trebui să ne fie rusine , pentru ca acceptăm umilința din partea celor pe care îi așteptăm sa ne apere si sa ne salveze , acceptăm să ne plângem morții ce puteau fi vii ….Ro trezeste te !

  2. Au murit amandoi, militia a intrat peste ei desi au fost avertizati. Acum ei spun ca i-a omorat inainte de a intra ei dar noi stim ce necalificati sunt la militie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here