„Urãri” porno de sãrbãtori pentru politistul Marius Stan din Murgeni!

TUPEU DUS LA EXTREM…Rromii din Murgeni au intrat si ei în spiritul sãrbãtorilor de iarnã si s-au gândit sã decoreze în stil propriu „parcul” din fata sectiei de politie! Creativi din fire, acestia au fãcut câteva desene „abstracte” alãturi de care au scris sau au încercat sã scrie, cãci limba românã i-a trãdat, niste mesaje „speciale” pentru politistii din localitate! Nu putem reproduce întocmai „gândurile” scrise de rromii respectivi, însã ceea ce ne mirã foarte tare este felul în care sunt îngãduite asemenea mostre de … tupeu. Din surse oficiale am înteles cã autorii acestei obrãznicii, când vor fi prinsi … ar putea primi cel mult o amendã, fapta nefiind inclusã în codul penal ca o infractiune! Nu mai trebuie sã reamintim faptul cã Murgeniul este vestit în toatã tara pentru rãfuieliule clanurilor de rromi. Ne gândim cã, dacã pânã acum autoritãtile nu prea au avut ce le face, de acum înainte, de când au început sã se înroleze în partidul AUR, indivizii îsi vor lua si mai mult nasul la purtare.

Doi politisti din orasul Murgeni, dintre care unul este celebru deja, agentul Marius Stan, au fost umiliti si înjurati, public, de cãtre indivizi de cea mai joasã spetã! Acestia, profitând de „spiritul” sãrbãtorilor, s-au rãzbunat pe cei doi agenti, Stan si „Mihordia”, punând o pancartã cu obscenitãti în câteva crengi de brad, „ornând” un cadru de fier, pe care l-au „plantat” fix în parcul din fata sectiei de politie, în toiul uneia dintre nopti, sãptãmâna trecutã. Pe pancartã scrie „frumos” si tâmp: „M..e Garda! M..e MihoRDIA SI STAN! Semnat de anul nou sã ne pupatii în c…!!! „. Imediat cum au vãzut „urãrile”, politistii din Murgeni au luat atitudine si, dacã unul dintre ei,. „supãrat” cã nu i s-a scris numele corect, nu a raportat afrontul si umilirea, celãlalt agent – Marius Stan a depus raport atât la sediul Politiei Murgeni cât si la IPJ Vaslui, la Serviciul de Ordine Publicã. „Se fac verificãri pentru identificarea si stabilirea situatiei de fapt, pentru a se putea lua mãsurile legale ce se impun”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Politistul Marius Stan se teme pentru integritatea sa si a familiei sale!

Când etnicii din Murgeni au „ornat” parcul din fata sediului Politiei Murgeni cu urãrile obscene la adresa agentului Marius Stan, acesta era în concediu. A fost imediat informat de colegii sãi, care erau si ei revoltati de tupeul autorilor acestei „glume” mizerabile. Imediat, spun sursele noastre, s-a depus raport atât la Politia Murgeni cât si la IPJ Vaslui. “Eu nu înteleg, am cerut de nenumãrate ori sã fiu mutat din Murgeni, pentru cã sunt zilnic amenintat de etnicii rromi din acest oras! Dar nu se ia nici o mãsurã!”, a spus Marius Stan, referitor la acest incident. Chiar dacã ar fi identificati cei care se fac vinovati de acest grav afront adus Politiei din Murgeni (GARDA!!!), surse din politie ne-au precizat cã vor fi doar amendati, pentru cã … tupeul este mai tare ca legea, ce nu vã este foarte clar ??

Vã reamintim cã agentul Marius Stan a fost la un pas de destituire din politie, când, anul trecut a „comis” o faptã cu mult mai putin „penalã” decât cei care au întinat cu obscenitãti o sãrbãtoare si sufletul unor politisti! Decizia de a fi dat afarã din rândul politistilor a fost luatã la începutul lunii iunie, de cãtre fostul sef al IPJ Vaslui, ca urmare a „analizãrii” plângerilor adunate pe numele sãu, în sertarele superiorilor. Politistul Marius Stan îsi fãcuse renumele de om al legii care luptã cu clanurile tigãnesti din Murgeni si asta a atârnat greu în luarea deciziei de cãtre conducerea IGPR de anular, în luna august, a deciziei comisarului sef Gabriel Pantânru, fost comandant al IPJ Vaslui. Plus sustinerea putinilor locuitori de etnie românã ai orasului Murgeni, care au înaintat si ei la IGPR o petitie în sprijinul politistului Marius Stan. Decizia de destituire din functie aplicatã pe 4 iunie politistului Marius Stan din Murgeni, a fost datã deoarece a distribuit pe Facebook postãri anti-PSD si anti-Dragnea si a unui conflict deschis cu fostul prefect Eduard Popica, unul dintre oamenii de bazã ai PSD Vaslui, actualmente deputat al PSD în noul Parlament. Agentul de politie Marius Stan a avut în 2019 o ceartã serioasã cu fostul prefect de Vaslui, Eduard Popica, care i-a fãcut reclamatie la IPJ Vaslui, acuzându-l pe agentul Stan cã l-a jignit si calomniat. În urma reclamatiei fãcutã de Eduard Popica, Marius Stan a fost cercetat de Comisia Internã a IPJ Vaslui, care cercetare s-a concretizat în luna iunie cu propunerea de demitere a acestuia din rândul politiei. Ei, vedeti! Cum Dumnezeu sã dai afarã un politist care „l-a calomniat si jignit” pe „marel” politician pesedist si când e vorba sã fie umilit si înjurat politistul, de cãtre niste etnici cu tupeu, acestia iau o amendã .. de câtiva lei?? Hai cu Tepes!
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ