4.5 C
Vaslui
31-mart.-2023

Urmărire nocturnă în Cheile Bicazului, până la Lacul Roşu. Şofer prins de două ori cu alcoolemii record

- Advertisement -

Un şofer a încercat să scape de oameniil egii, fiind urmărit 25 de kilometri, până la Lacul Roşu, prin Cheile Bicazului, după ce, cu o zi înainte, fusese depistat cu o alcoolemie record.

Un bărbat de 40 de ani, din comuna Taşca, Neamţ, a reuşit „performanţa“ de a fi depistat în trafic, beat pulbere, în două zile consecutive, de fiecare dată find peste pragul când se instalează coma alcoolică. A doua oară a încercat să fugă de poliţişti, fiind urmărit din Taşca.

În pragul comei alcoolice, individul a trecut prin Cheile Bicazului, fiind oprit abia în Lacul Roşu. Pentru toate acestea a fost încătuşat pentru 24 de ore, însă, curios, duminică, 3 iulie 2022, procurorii au dispus cea mai blândă măsură preventivă – controlul judiciar.

Cum s-au succedat evenimentele

În prima zi a acestei luni, în jurul orei 18.30, cadrele de la Poliţia oraşului Bicaz l-au depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism pe DN 12 C, în localitatea Taşca.   Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicînd o concentraţie de 1,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. De menţionat că această valoare se dublează în sânge, starea de comă alcoolică instalându-se la circa 2 la mie.

Citeste mai mult: adev.ro/reieac

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.