spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
26-mai-2024

Urmeazã pe Netflix: Ali Baba si cei 40 de hoti | PAMFLET

- Advertisement -

Buzatu a devenit prezicãtor, un soi de baba Vanga de Vaslui. Acesta a prezis la televiziunea HDB cã platforma Netflix va finanta un film care va sparge box office-ul, dupã un scenariu marca Vremea Nouã: Ali Baba si cei 40 de hoti, cu personajul semi principal inspirat chiar din viata sa de politician. Nu stim dacã prezicerea e de bine despre noi sau nu, dar în ultima perioadã am observat tendintele acestei companii, care dã sanse egale tuturor, asa cã ne-am dat frâu liber imaginatiei.

Am creionat un pic afisul filmului ce va apãrea, încercând sã fim în pas cu breaking news-urile din lumea filmului si l-am distribuit pe actorul Uzatu, varianta black, în rolul lui Buzatu, baronul Vasluiului. Dacã tot a fost Cenusãreasa interpretatã de actrita Brandy Norwood, de ce nu am încerca un Ali Baba si cei 40 de hoti, varianta în negru, cã tot a zis Buzatu cã noi îi „înnegrim” cariera politicã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Si pe HBO incepe un serial frumos inspirat din viata reala .. se numeste ” Fomiștii de la Vremea Noua si pulile din ei ”
    Futu-va-n gura de lăchioși care căcați pământul degeaba..

  2. In sfarsit aveti si voi un designer grafic ca lumea…
    Vad o singura problema, totusi: titlul. Ar fi trebuit sa se numeasca „Alibaba si cei 4000 de hoti”.
    PS – stiti cumva, a ajuns averea lui Buzatu la 100 de milioane de Euroi? Din „afacerile imobiliare” pe care nu le are, evident 😀 . Ca la un moment-dat, acu’ vreo 7-8 ani, zicea ca la suma asta se retrage. Eu cred ca a depasit-o cu mult pana acum. Poate s-o gandi cineva, sa-l „retraga”, totusi. Intr-o camera cu vizeta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.