spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

USR PLUS Vaslui, prima reacție după demiterea prefectului Marcel Lăudatu: „răzbunarea unei persoane care își imaginează că puterea sa este fără limite”

- Advertisement -

MESAJ… Filiala USR PLUS Vaslui a avut o primă reacție în cazul prefecților și al subprefecților demiși astăzi de premierul României. Membrii partidului retras de la guvernare i-au mulțumit public prefectului Marcel Lăudatu și echipei sale, pentru activitatea desfășurată de-a lungul celor câteva luni, și au lansat un nou atac la adresa prim-ministrului liberal.

Iată mesajul filialei USR PLUS Vaslui:

„Filiala USR PLUS Vaslui transmite mulțumiri lui Marcel Lăudatu și echipei sale, care în ultimele luni s-au achitat cu succes de sarcinile impuse de funcțiile deținute în cadrul Prefecturii Vaslui. Demiterile din aceste zile făcute de Florin Cîțu nu au absolut nici o legătură cu competența prefecților, subprefecților sau a secretarilor de stat, ci pur și simplu reprezintă răzbunarea unei persoane care își imaginează că puterea sa este fără limite.

Membrii USR PLUS nu au intrat în partid pentru funcții, ci pentru a pune umărul la dezvoltarea României și a județului Vaslui. Marcel Lăudatu, alături de colegii din echipa de la Prefectură, vor fi implicați în continuare în găsirea celor mai bune soluții la problemele pe care le întâmpină vasluienii în viața de zi cu zi. Modelul USL 2.0 este unul falimentar. Sperăm că nu va fi prea târziu pentru România atunci când își vor da seama de acest lucru și susținătorii de ocazie ai acestui model vechi readus la viață. Vom continua să ne facem treaba, indiferent de împrejurările politice”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. De ce sunteți cretini USRPLUS? Pentru ce-i multumiți prefectului vostru din paie? Spune-ți un singur motiv pentru care merită să-i mulțumiți voi și totodată locuitorii acestui județ. UNU MOTIV!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.