spot_img
23.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Uzatu nu a mai plecat la Viena, la târgul de Crãciun, si a virat la unguri, în Mures, la recuperare si instruire | PAMFLET

- Advertisement -

Uzatu e supãrat foc pe grofii austrieci cã nu ne-au primit în Schengen. Stie cã are si el o contributie importantã, fiindcã asa cum spun statisticile, pe la noi nu trec emigrantii ca pe la croati, dar moldovenii si infractorii din Rusia si Ucraina, cu buletin românesc, sunt cu zecile de mii prin toatã Europa, via Vaslui. Vã mai amintiti cã la un moment dat fãceam la Centrul de Afaceri pașapoarte românesti si celor de la ISIS?

În semn de protest, acesta n-a mai plecat în concediu la Târgul de Crãciun de la Viena cu suita si a ales sã meargã la unguri, la Herghelia, în judetul Mures, la tratament, fãrã amante si fãrã neveste. „Da, n-am mai putut suporta umilinta la care, iatã, ne supun autoritãtile austriece. Noi, dacã vrem sã trecem emigranti sau migranti, cã tot aia e, o facem legal. Îi transformãm în vasluieni si dupã aceea îi livrãm în Schengen cu acte în regulã. Numai la Vaslui avem în ultimii cinci ani peste 100.000 de astfel de persoane. Ei, acum ce vor austriecii? Sã nu ne primeascã în Schengen pentru treaba aceasta? Nu-i problemã, cã ne mutãm în Federatia Rusã. Am si vorbit cu ambasadorul Belarusului sã vorbeascã cu Lukasenko sã ne facã o intrare la Putin. Numai sã termin tratamentul acesta de la Herghelia si o rezolvãm. Si îi luãm cu noi si pe Lupii lui Calancea si pe maestrul Doga si pe Palade. Sã vadã ce au pierdut!”, a spus ‘Uzatu de pe patul centrului de tratament si recuperare de la Herghelia.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.