spot_img
25.2 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Vacanțele în destinațiile turistice preferate de români sunt mai scumpe în acest an. În Turcia prețurile au explodat

- Advertisement -

Vacanţele în Europa s-au scumpit cu o medie de 4%. În România, Serbia şi Croaţia înregistrează creşteri de aproximativ 8% pentru vacanţele din acest an. Pe de altă parte, vizitarea Japoniei devine mai accesibilă.

Din cauza creșterii tuturor prețurilor din ultima perioadă oamenii sunt mult mai atenți la cheltuielile pe care le au și se gândesc de două ori, inclusiv atunci când își aleg destinația de vacanță, mai ales că în acest an vacanţele în Europa s-au scumpit, în medie, cu 4%, arată o analiză făcută de o companie de tranzacţionare pe bursele internaţionale. Dacă ne uităm la Spania, de exemplu, una dintre cele mai vizitate destinații, inclusiv de către români, datorită peisajelelor , culturii, dar și plajelor deosebite, cele mai mari scumpiri se resimt în orașele Madrid și Galisia.  De asemenea, în ultimii ani, turismul din ţările Europei de Est a crescut considerabil, iar acest lucru se reflectă şi în evoluţia preţurilor.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/magazin/timp-liber/vacante/vacantele-in-destinatiile-turistice-preferate-de-romani-sunt-mai-scumpe-in-acest-an-in-turcia-preturile-au-explodat-2854927

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.