spot_img
spot_imgspot_img
16.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Văduva lui Kobe Bryant va primi 16 milioane de dolari din cauza pozelor de la accidentul în care și-a pierdut soțul și fiica

- Advertisement -

Văduva lui Kobe Bryant va primi 16 milioane de dolari (13,6 milioane de lire sterline) drept daune-interese în urma scurgerii unor fotografii detaliate ale prăbușirii elicopterului în care și-au pierdut viața starul baschetului american și fiica sa în 2020, notează BBC.

Vanessa Bryant, în vârstă de 40 de ani, a declarat că a avut atacuri de panică după ce a aflat că imaginile realizate de șerifii și pompierii din comitatul Los Angeles au fost distribuite.

Un juriu federal a declarat acum că districtul trebuie să îi plătească doamnei Bryant pentru suferință emoțională.

Co-reclamantul Christopher Chester va primi 15 milioane de dolari.

Kobe Bryant, 41 de ani, fiica Gianna, 13 ani, și șase prieteni de familie au murit când elicopterul lor s-a prăbușit în California în ianuarie 2020.

Un raport al Los Angeles Times, potrivit căruia angajați ai comitatului au făcut fotografii la locul prăbușirii și le-au împărtășit cu alte persoane, a înfuriat familiile victimelor…https://adevarul.ro/showbiz/vedete/vaduva-lui-kobe-bryant-va-primi-16-milioane-de-2200287.html?utm_campaign=homepage&utm_source=adevarul.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.