15.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

Valeriu Damian a murit asfixiat. Ucigasii nu au furat nimic

- Advertisement -

Anchetatorii incep sa puna cap la cap piesele in cazul mortii omului de afaceri Valeriu Damian. Aceasta si dupa ce medicii legisti bacauani au spus ca moartea acestuia a fost cauzata de “un edem pulmonar prin asfixie mecanica”.

Dat fiind ceea ce au gasit in casa, anchetatori spun ca omul de afaceri ar fi putut fi asfixiat cu mai multe mijloace: fie o perna, fie banda adeziva, fie a fost presat cu fata in cearsaf sau cu mina. Atacatorii au intrat in casa printr-o usa deschisa, iar ploaia din seara crimei i-a ajutat pe procurori sa gaseasca numeroase urme atit in curtea locuintei cit si in imobil.

“Sotia victimei nu a depus nici o plingere ca lipseste ceva de valoare din casa. Totusi, s-a luat ceva din casa, dar nu de valoare deosebita, ci mai mult de valoare pentru familie. S-a format un cerc de suspecti si facem cercetari in continuare”, a declarat procurorul Felix Banila, din cadrul Parchetului de pe linga Tribunalul Bacau.

Aceste amanunte creaza numeroase semne de intrebare pentru anchetatori, deoarece in locuinta omului de afaceri existau obiecte care ar fi putut fi furate in timpul unui jaf ca dvd, televizoare, bijuterii, icoane, tablouri sau bauturi.

Anchetatorii nu exclud insa varianta unui omor la comanda, din razbunare, iar agresorii sa fi incercat sa mascheze totul sub forma unui jaf. Valeriu Damian dormea in timp ce a fost atacat, adormise in timp ce se uita la televizor. Anchetatorii au in continuare doua piste majore in acest caz, fie un jaf terminat cu uciderea victimei, fie o razbunare.

Valeriu Damian a fost gasit mort in locuinta de catre sotia lui, joi, in jurul orei 3.00. El era legat cu banda adeziva de picioare.

www.ziaruldebacau.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.