21.7 C
Vaslui
29-iun.-2022

Valeriu Gheorghiţă anunţă vaccinarea copiilor de cinci ani împotriva coronavirusului: „Dozajul este de 10 micrograme, într-o schemă de administrare cu două doze”

Valeriu Gheorghiţă anunţă că începând cu 26 noiembrie Uniunea Europeană va autoriza administrarea vaccinului de la Pfizer la copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani.

Valeriu Gheorghiţă a anunţat marţi după-amiază, în cadrul conferinţei de presă, că Agenţia Europenă a Medicamentului va autoriza administrarea vaccinului Pfizer la copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 11 ani.

„Agenția Europeană a Medicamentului va face recomandarea de autorizare a vaccinului Pfizer pentru grupa de vârstă 5-11 ani pe 25 noiembrie, iar cel mai probabil pe data de 26 noiembrie, Uniunea Europeană va autoriza acest vaccin pentru folosirea pe teritoriul său la această grupă de vârstă. Vaccinul Moderna ar urma să fie și el autorizat pentru copii de 6-11 ani la mijlocul lunii decembrie.

Dozajul este de 10 micrograme, intr-o schema de administrare cu 2 doze, la interval de 21 de zile.”, a anunţat Valeriu Gheorghiţă….https://www.romaniatv.net/valeriu-gheorghita-anunta-vaccinarea-copiilor-de-cinci-ani-impotriva-coronavirusului-dozajul-este-de-10-micrograme-intr-o-schema-de-administrare-cu-doua-doze_6001058.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here