Valeriu Iftime: “I-au dat afară din hotel ca pe nişte borfaşi. Sunt consternat! Noroc că nu le-au dat foc!”

Valeriu Iftime: “Sunt consternat!”

Echipa FC Botoşani a părăsit hotelul în care era cazată în Craiova şi va intra în izolare. Valeriu Iftime a oferit, în direct la Digi Sport Matinal, ultimele detalii.

“S-a făcut o «anchetă oltenească», dar nimeni de la DSP Craiova n-a venit să vadă jucătorii. Aseară la 10 şi jumătate i-au dat afară din hotel ca pe nişte borfaşi şi i-au trimis cu antemergător la Botoşani toată noaptea, în condiiile în care fotbaliştii nu au avut niciun contact cu doctorul. N-a venit nimeni de la DSP să-i vadă. Sunt 38 de copii testaţi de patru ori în trei săptămâni, i-am ţinut într-o bulă. Este incredibil, sunt consternat. Acum, norocul lor a fost că nu le-a dat nimeni foc. Acum sunt la Botoşani şi o să vină cineva de la DSP ca discute cu ei.

Doctorul a fost în izolare, el n-a plecat la serviciu având probleme cu tensiunea şi cu diabet. Contacţii lui direcţi sunt doi copii, dar nu lotul. Doctorul a venit separat la Bucureşti. De obicei delegatul vine cu maşina lui. Are o vârstă, a luat o maşină cu el. Nu a avut niciun contact direct cu jucătorii, a avut contact cu ăia doi din maşină. Masorul a făcut masaj, e adevărat, dar acea nu este contact direct. În plus, este un protocol când se face masaj: cu mănuşi… Nu i-au lăsat până dimineaţa acolo. ….https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/valeriu-iftime-i-au-dat-afara-din-hotel-ca-pe-niste-borfasi-sunt-consternat-noroc-ca-nu-le-au-dat-foc-853824
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ