spot_imgspot_img
spot_img
-0.9 C
Vaslui
09-dec.-2023

UPDATE: Vânãtor din Puiesti împuscat accidental în mânã, noaptea în pãdure!

- Advertisement -

UPDATE 10.15: “În noaptea de 12/13.08.2021, am fost sesizați cu privire la faptul că o persoană prezintă o plagă împușcată în zona unui membru superior. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui care au constatat faptul că, un bărbat din localitatea Puiești, județul Vaslui, în vârstă de 44 de ani, care a participat la o vânătoare autorizată pe raza fondului de vânătoare din comuna Dragomirești, județul Vaslui, prezintă o plagă împușcată la nivel membrului superior drept. Persoana în cauză a fost transportată La Spitalul Municipal Bârlad în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și uz de armă fără drept și sunt continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul precum și pentru a se stabili dacă au fost respectate prevederile legale privind portul și uzul de armă”, a declarat Mihaela Manoliu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

UPDATE: “Referitor la victima de asearã, în vârstã de 44 ani din Puiesti, ce s-a prezentat cu plagã împuscatã în brat drept si coapsa dreaptã, acesta este stabil hemodinamic în prezent si internat pe sectia de chirurgie. În urma investigatiilor s-au stabilit urmãtoarele diagnostice: fracturi metacarpiene I-III mana dreaptã, amputate post traumatice falanga I-II police drept si fracturã combinatia falangã proximalã deget III mâna dreaptã”, a precizat medicul Oana Balbuzan, purtãtor de cuvânt al spitalului bârlãdean.

STIRE INITIALA

ACCIDENT LA… VÂNÃTOARE Caz grav în comuna Puiesti, unde unui vânãtor i s-a descãrcat arma involuntar si i-a sfârtecat degetele de la o mânã, iar alicele i s-au dus si prin femur. Totul s-a petrecut azi noapte. Vânãtorul fiind medic veterinar, a reusit sã ajungã la Centrul de Permanentã din Puiesti, iar medicul de gardã a chemat ambulanta.

“Ambulanta din Bârlad a intervenit în cursul noptii la Centrul de Permanentã Puiesti pentru un bãrbat în vârstã de 44 de ani, victimã a unui accident la vânãtoare. Declarativ, arma s-a descãrcat accidental. Pacientul era constient, stabil hemodinamic si respirator, dar prezenta o plagã cu amputatie de degete la nivelul mâinii drepte si o plagã la nivelul coapsei drepte. A primit primul ajutor si a fost transportat la Spitalul de Urgentã Bârlad. Dupã spusele medicului de gardã, vânãtorul era rãnit la mâna dreaptã, nu mai avea trei degete si avea hemoragie.”, a declarat medicul Dan Ungureanu, purtãtorul de cuvânt al SAJ Vaslui. Vom reveni cu amãnunte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. De asta are arma siguranta. Asa-s si jmecherii nu poarta centura si ies prin geam. Vanatoare organizata noaptea… n-am mai auzit. Noaptea e braconaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.