32.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

VIDEO | Vandalii din Grădina Publică din Bârlad, surprinși în acțiune în miez de noapte!

FAZA ZILEI… Dacă se întrebau autoritățile locale ale Bârladului cine ar putea fi distrugătorii mobilierului urban, ai copăceilor abia plantați sau, mai nou, ai surselor de apă din Grădina Publică, iată că o filmare apărută în spațiul public este în măsură să le dea indicii complete. Mai exact, în imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din Grădina Publică, se văd cum 3 adolescenți, doi băieți și o fată, se plimbă în toiul nopții, prin centrul grădinii. În loc să respire aer curat și să se bucure de plimbarea nocturnă, fata respectivă se urcă cu picioarele pe unul din micuțele bazine de apă puse de municipalitate la îndemâna copiilor, și dă cu picioarele în robinetul folosit de copii pentru băut apa.

Cei care au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere s-au crucit! Un bârlădean supărat, Cătălin N., a comentat pe contul său de Facebook: „Atunci când proasta educație de acasă și părinții sunt dezinteresați de copii, apare acest specimen de prostie, adică o copiliță de 16 ani, care nu va face nimic în viață din moment ce la o oră așa târzie este într-un grup de băieți! Și nu te înteleg, de ce te-ai urcat cu picioarele pe acel bazin unde copiii mici se joacă atât de frumos?? Oricum eu sunt aici și să știi că te mai aștept o dată! Părerea mea despre tine este că ești o copilă prost educată și foarte nesimțită”, scrie furios Cătălin N. Postarea sa are multe comentarii și a fost redistribuită masiv. Mulți au fost de acord cu cele scrise de bârlădeanul revoltat, dar au fost și câteva atacuri la autorul postării, privind felul în care s-a exprimat public. „Nu mi se pare deloc deplasată afirmația unora, pentru că este fix realitatea! Ce motive avea fata aceea să se urce cu picioarele pe acel bazin, plus că nu mai spun câte ture a dat în jurul acelor anexe timp de două ore uitându-se peste tot. Eu îmi asum ceea ce spun mereu, așa că spun din nou, este o copilă prost educată!”, a mai spus acesta.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. Dar de cand gradina publica a ajuns centru comercial, bazar si bâlci ? Oamenii vin in parc, nu la cumparaturi. Nu avem nevoie sa ne isterizati copiii cu gogosile voastre putrezite, vata si inghetata. Nu avem nevoie sa ne puneti tonete de inghetata fix intre banci. Ati facut din gradina aia universul tonetelor. Sunt curios ce parere are DSV.

  2. Ei, lasati, ca nu se duce nimeni la plimbare cu amantii in gradina publica, ca sa deranjeze camerele. E un loc unde se aduna multi idioti, mai ales noaptea, deci camerele sunt necesare.

  3. Nu e normal sa se distrugă bănci,mobilier cum le spuneți voi dar de când p.i.z.d.a m.a.sii au pus camere in gradina publica ,sa le dau la m.u.i.e..Nu ai voie sa te plimbi ca trebuie sa fii filmat ,balaurii dracului.

    • Ei, lasati, ca nu se duce nimeni la plimbare cu amantii in gradina publica, ca sa deranjeze camerele. E un loc unde se aduna multi idioti, mai ales noaptea, deci camerele sunt necesare.

  4. De cei care consuma alcool in parc, mai ales in cel de la Industrial, nu se spune nimic….. sa mai patruleze politia prin parcuri…liniste si pace…
    Poate fi amplasata o ghereta in fiecare parc si sa stea comunitara in permanenta ….da cine sa gandeasca….

  5. Intrebare pentru dl Bouros, cel care se crede primar al Barladului: Unde sunt patrulele pedestre al Politiei Locale? Ca de cand ati uns drept sef pe prietenul dvs politistii locali dorm prin masini in loc sa patruleze pe strazi? Nu va intereseaza situatia din Barlad pentru ca sunteti in doliu dupa ce a plecat videochat-ista pe care ati adus-o cu surle si trambite anul trecut la Primarie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here