9.4 C
Vaslui
21-mart.-2023

VIDEO | Vandalul de la Husi, spaima tomberoanelor si a cosurilor de gunoi!

- Advertisement -

OBSEDAT… Un individ dubios vandalizeazã tot ce prinde prin Husi, însã, când localnicii care îl vãd stricând mobilierul stradal, aruncând ostentativ gunoaie sau distrugând spatiile verzi, îi atrag atentia, bãrbatul râde si spune cã nu îi pasã. Oamenii sustin cã au sesizat autoritãtile locale si Politia, însã acestea le-ar fi rãspuns cã, deocamdatã, nu i se poate da decât o amendã. Localnicii l-au si filmat pe individ chiar în timp ce distruge un cos stradal sau smulge bucãti din gazonul de pe un spatiu verde din centrul orasului si sperã ca imaginile sã intrige si autoritãtile, care sã caute o solutie la problemã.

Individul sustine cã este din Husi, însã pânã de curând oamenii locului spun cã nu l-au mai vãzut. A apãrut de o perioadã pe strãzile orasului si are un comportament care îi sperie pe trecãtori. Nu doar cã înfãtisarea sa e stranie, dar are manifestãri agresive si, inclusiv ziua în amiaza mare, nu se sfieste sã distrugã mobilierul stradal – bãnci, cosuri de gunoi, gazonul – cu o satisfactie care i-a uimit pe cei care l-au vãzut. „Ce faci? De ce distrugi acest cos de gunoi? Ce ti-a fãcut acest cos de gunoi? Nu îti este rusine?”, îl întreabã, intrigat, un husean care a luat atitudine când a vãzut cu câtã înversunare individul distruge acel obiect. Râzând a batjocurã si fãrã sã a pãrea impresionat de obida cu care era certat de cetãteni, bãrbatul le spune cã nu e treaba nimãnui ce face el, iar când i se pune în vedere cã ar putea fi internat „la nebuni” pentru asemenea fapte, el replicã amuzat cã… acolo are state vechi.

„Azi-dimineatã a dat foc la mizeria adunatã de el în Piatã. Au venit pompierii si Politia, dar nimic nu s-a rezolvat”

De asemenea, individul are o obsesie pentru gunoi, astfel cã goleste toate cosurile stradale si resturile fie le împrãstie, fie le adunã în saci, pentru a le arunca mai apoi în fata usilor unor magazine. Sunt huseni care sustin cã este violent, o femeie povestind cã individul pe care l-a gãsit lângã un container a sãrit sã o atace, pe ea si pe copilul ei. Au reusit sã fugã, însã sperietura a fost zdravãnã. „Chiar nu se poate face nimic cu acest om? Adicã, în fata noastrã face murdar, stricãciuni si nu se face nimic”, a reactionat Daniel Gociu. „Un apel cãtre Primãrie, gãsiti un loc într-un centru pentru omuletul care face mizerie în orasul Husi! Azi-dimineatã la ora 03:00 a dat foc la mizeria adunatã de el în Piatã la Bl.18 sc. A. Au venit pompierii si Politia, dar nimic nu s-a rezolvat”, a sustinut si Ciprian Gavrilitã. „Nu are ce sã i se facã, decât o amendã si gata!? Hai sã iesim tot orasul si sã lãsãm gunoiul menajer pe unde ne taie capul, împrãstiat prin tot orasul, prin fata primãriei, pe lângã gardul Politiei si tot asa. Oare ce se poate întâmpla?”, a întrebat si Mihaela Cojan. „Asearã am vãzut si eu când acest om scotea gunoaie dintr-un tomberon si am vrut sã actionez într-un fel. Dar mi-am dat seama cã nu sunt în mãsurã sã fac ceva, i-am explicat cã nu e bine ceea ce face, dar se uita ca la masini strãine! Concluzia a fost cã este un biet om bolnav, care nu face nimic intentionat sau cu gânduri rele. Are nevoie de ajutorul nostru, nu de batjocurã”, a fost de pãrere Adrian Bilã. „Dacã e bolnav, atunci e si mai grav, cãci poate avea scuzã medicalã la orice. Sã fim atenti cã ne vin copiii seara de la scoalã singuri, iar prin unele zone ale orasului Husi e greu cu iluminatul stradal”, a fost de pãrere Mioara.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. – il aduna de pe stradă după ce omoară pe cineva ….. …asa cum a fost în cazul fraților aia paduchiosi. Il vezi și pe asta îmbrăcat în mai multe uniforme în curând, nu se poate sa nu-l fi remarcat retardații care se auto intitulează „smecheri”

  2. Asa e tipa pe strada dupa oameni are o atitudine violenta si iti inspira teama ca femeie nu stiu care e solutia legala dar ceva trebuie facut gamditi va la copii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.