12.5 C
Vaslui
05-oct.-2022

VARANII LAUREATI DIN NOU

- Advertisement -

18 medalii pentru Varan la Campionatul National de Taekwondo

MEDALII Luptãtorii Clubului Sportiv “Varan” au avut o participare mai mult decât onorabilã la Campionatul National de Taekwondo ITF, desfãsurat în perioada 11-13 martie la Oradea. Sportivii pregãtiti de Daniel Butnaru au obtinut nu mai putin de 18 medalii, distinctii câstigate de o echipã alcãtuitã din 7 juniori. Revelatia turneului a fost vasluianul Denis Butnaru, cel care a obtinut “aurul” dupã ce si-a pus la podea fãrã drept de apel toti adversarii.

La sfârsitul sãptãmânii trecute la Oradea a avut loc Campionatul National de Taekwondo ITF, pentru juniori si seniori, competitie la care au participat în total 180 de sportivi din toate judetele tãrii. Clubul “Varan” din Vaslui, a trimis o echipã de sapte luptãtori, toti având o evolutie peste asteptãri. La final, antrenorul Daniel Butnaru s-a declarat multumit de elevii sãi, care au obtinut 18 medalii, din care una de aur, sase de argint si unsprezece de bronz. “Aurul” a fost obtinut de revelatia Denis Butnaru, cel care a fost numit capion national la luptãâjuniori, categorie 52 kilograme. Performanta este cu atât mai lãudabilã cu cât este prima participare a juniorului la o competitie de asemenea amploare. Ceilalti luptãtori care au contribuit la zestrea de medalii sunt: Radu Artene, Andrei Florin Ghetãu, Eduard Vasilache, Stefan Stângaciu, Stefania Butnaru si Rãzvan Stroescu.

“Micii luptãtori” se pregãtesc de nationale

În perioada 3-5 aprilie la Sibiu se va desfãsura Campionatul National de Taekwondo ITF, destinat copiilor. Si aici “Varan” va fi prezent cu cinci sportivi în care antrenorul îsi pune mari sperante cã vor putea reedita figura frumoasã fãcutã de juniori la Oradea. Toate sperantele lui Daniel Butnaru se pun în Marius Nechifor, Alexandru Pãscãlin, George Alexandru Ilas, Daniel George Moraru si Florin Butnaru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.