0.5 C
Vaslui
06-dec.-2022

Vascar marcheazã cea de-a 35-a aniversare a brandului

- Advertisement -

SÃRBÃTOARE… Compania Vascar, unul dintre principalii producãtori de preparate de carne si conserve din România, împlineste 35 de ani de activitate. „Aniversarea Vascar a devenit o traditie si ne bucurãm sã sãrbãtorim alãturi de clienti, parteneri si colegi. Campania aniversarã a fost declinatã si în acest an online si offline, prin comunicare radio, social media, presã, alãturi de o campanie de marketing în magazinele proprii si nu în ultimul rând, traditionala petrecere internã. Practic, este un prilej de reînnoire a angajamentului brandului de a rãsplãti cu fiecare ocazie fidelitatea partenerilor sãi. Fãrã ei, nu am fi azi aici, privind cu mândrie la aceastã poveste localã de succes”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Anul acesta a însemnat si o schimbare importantã la nivel de retetã pentru multe dintre produsele Moldova în Bucate. Astfel, produsele ce poartã eticheta „Alege natural, fãrã E-uri” sunt preparate din ingrediente 100% naturale, fãrã E-uri, fãrã conservanti, fãrã aditivi. „În perioada care urmeazã ne propunem sã diversificãm aceastã gamã, astfel încât clientii nostri sã poatã alege oricând produsele preferate Moldova în Bucate, sãnãtoase si în acelasi timp foarte gustoase”, adaugã Vlad Ciuburciu. În prezent, Vascar are peste 300 de angajati, o fabricã de procesare la Vaslui si 19 magazine proprii în regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune. O parte din produsele Vascar si Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel national, în hypermarket-uri si magazine traditionale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marcã proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market si Lidl. La finalul lui 2018, Vascar a înregistrat o cifrã de afaceri de aproximativ 18 milioane de euro, în crestere cu 15% fatã de anul precedent.

Istoria firmei Vascar, un partener serios si de încredere

Înfiintatã în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu o evolutie organicã pe o piatã extrem de competitivã. Astãzi, Vascar este unul dintre principalii producãtori de preparate din carne si conserve din România, oferind produse nu doar gustoase, ci si sãnãtoase, sub mãrcile Vascar si Moldova în Bucate.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.