Vasluian cu o rulotă cu numere false de înmatriculare, prins prin zona de frontieră din județul Galați (FOTO)

NU I-A MERS… Un bărbat din județul Vaslui, de 25 de ani, a fost depistat de polițiștii de fontieră din Vama Foltești, circulând la volanul unui ansamblu de vehicule, pe a cărui rulotă erau aplicate numere false de înmatriculare. Tânărul vasluian este acum cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de tractare a unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

Pe 10 iunie a.c., în jurul orei 12.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iași, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe DN 24 D, pe raza localității de frontieră Băleni – judeţul Galați, un ansamblu auto format dintr-un autoturism BMW și o rulotă, condus de un vasluian în vârstă de 25 de ani. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru ansamblul în cauză, lucrătorii noștri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că numerele de înmatriculare aplicate pe rulotă au fost atribuite de autorităţi unei remorci.

„Cu privire la cele constatate tânărul a declarat că intenţiona să transporte rulota pe un teren agricol, dar deoarece aceasta nu era înmatriculată în circulaţie, a folosit plăcutele de înmatriculare de la o remorcă care îi aparţine. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare”, a precizat comisar șef de poliție Denis Lazăr, purtător de cuvânt al I.T.P.F. Iași.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ