spot_imgspot_img
14.8 C
Vaslui
13-apr.-2024

Vasluian mort în Cipru. Familia are nevoie de ajutor pentru a-l repatria

- Advertisement -
Ciprian Luca

APEL… Un bărbat din județul Vaslui a încetat din viață, zilele trecute, în Cipru. Se numește Ciprian Luca, avea 42 ani și multe lucruri de realizat. Din păcate, a pierdut lupta cu o boală nemiloasă: cancer. Familia vrea să-l aducă acasă, pentru a-l înmormânta creștinește, însă costurile sunt foarte mari. Astfel, rudele au făcut apel către toți cei care vor să-i susțină în acest demers.

Ciprian Luca va fi înmormântat în comuna Bogdana. “Fratele meu, Ciprian Luca, a trecut în neființă la doar 42 ani. A pierdut lupta cu cancerul. A decedat duminică dimineața, 10 martie 2024, în Cipru!

La solicitarea unora dintre voi, am decis să creez acest cont în memoria lui Ciprian și în sprijinul familiei în aceste momente grele și pentru repatrierea trupului neînsuflețit. IBAN : RO53BRDE380SV48989143800. Mulțumim că ne sunteți alături în aceste momente dificile și Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți. Vom reveni cu amănunte în ceea ce privește ziua înmormântării, ce va avea loc în comuna Bogdana, județul Vaslui, după ce trupul neînsuflețit va fi repatriat”, a transmis fratele bărbatului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.