spot_img
33.9 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Ignorat de autoritățile locale, un vasluian țintuit în scaun cu rotile și-a făcut singur o rampă de acces

- Advertisement -

 

ATITUDINE… Problema lipsei rampelor de acces sau a modului greșit în care sunt construite nu este chiar una nouă în municipiul Vaslui. Ea a mai fost adusă în atenția autorităților și în trecut, motiv pentru care, pe ici, pe colo, s-a mai rezolvat câte ceva. Spre exemplu, un vasluian care este țintuit într-un cărucior cu rotile, a sesizat Primăria, precizând că se confruntă cu o problemă similară. Pentru că a fost ignorat, bărbatul a pus mâna pe unelte și a făcut, de unul singur, o astfel de rampă.

Pentru că firma care s-a ocupat cu modernizarea trotuarelor din municipiul Vaslui nu a executat rampe de urcare peste tot unde este nevoie, un bărbat și-a cumpărat materialele necesare și s-a pus pe treabă! A executat în „regie proprie” o rampă de urcare pentru persoanele țintuite în scaunul cu rotile. Se vede clar cum lucrarea este realizată de către o persoană care nu a dat prea multă importantă unor aspecte tehnice și estetice, însă utilitatea ei nu poate fi pusă în discuție. Vasluianul turnat stratul de ciment, l-a nivelat nu tocmai cu migală, apoi a așezat o sticlă cu apă lângă lucrare, pe post de bariera, astfel încât bicicliștii sau pietonii să realizeze că este proaspăt turnat. Potrivit legislației în vigoare, intervențiile neautorizate la drumul public constituie cel puțin contravenție. În orice caz, gestul omului este lăudabil cel puțin pentru civismul de care a dat dovadă.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Trebuia să facă reclamație la AJPS Vaslui, sa nu creadă primăria că e jupâneasa peste tot cu toate că acolo lucrează soția unui jupân închipuit din primărie… Legea sa fie lege peste toți…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.