spot_img
30.1 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

Concurentă la „Mireasa”, vasluianca mâncată de purici, amendată pentru vorbele belicoase la adresa emisiunii!

- Advertisement -
SUPĂRARE… Tinerei i-ar fi fost opriți o parte din banii pe care îi avea de încasat, ceea ce a făcut-o să iasă iar în public, cu noi declarații furioase: „e un teatru ieftin, rușine”

PEDEAPSĂ… Vasluianca Bianca Manolache, fostă Miss România, s-a pus rău cu șefii de la Antena 1, după ce, în urma eliminării rapide din reality-show-ul „Mireasa”, tânăra a dat de pământ cu celebra emisiune, acuzând că în casa în care sunt ținuți concurenții, e plin de purici, iar colegii de competiție miroseau a transpirație și a ceapă. Vorbele grele, declarate în spațiul public, au ajuns și la producătorii „Miresei”, astfel că Bianca Manolache a fost amendată, spune ea, pentru declarațiile, ce-i drept, cam… belicoase. Fetei i-ar fi fost opriți o parte din banii pe care îi avea de încasat, ceea ce a făcut-o să iasă iar în public, cu noi declarații furioase. „Vă propun să nu vă mai uitați la Antena 1 și nici la Mireasa, e un teatru ieftin, rușine”, a fost mesajul dur al Biancăi. Emisiunea „Mireasa” însă este un reality-show cu audiențe mari, așa cum arată măsurătorile zilnice, iar supărarea vasluiencei, spun unii, ar fi doar de la faptul că a fost eliminată mult prea devreme din celebra emisiune și nicidecum că în casă… au mâncat-o puricii.

Vasluianca Bianca Manolache a vorbit, iar acum plătește! Așa s-ar putea rezuma pățania fostei Miss România, concurentă în sezonul 8 al emisiunii „Mireasa” care, după eliminare, nu s-a ferit să își verse of-ul nu doar pe producători, ci i-a luat la ochi și pe foștii concurenți, dar nu le-a iertat nici pe mamele din competiție. Fata s-a supărat cel mai mult pe faptul că una dintre mame i-a sugerat că ar fi „prea slabă”, iar asta a deranjat-o, având în vedere că silueta sa e una tipică participantelor la concursurile de frumusețe. Dacă este, într-adevăr, și mai slabă decât atât, temperamentala vasluiancă nu și-a dorit să afle de la colegii de competiție, astfel că, după eliminare, nu i-a „iertat” pe niciunul.

„Nu mă regăseam în teatru ieftin și defăimare din partea unor persoane mult mai josnice decât mine, precum Bogdana, care a venit la emisiune că nu avea unde să stea. Sau mai mulți băieți care vor să cunoască o anumită fată… Mie îmi place să fiu eu însămi, lumea de calitate cu siguranță a apreciat asta. Răutățile altora, gratuite, s-au arătat la iveală. Mai ales răutatea doamnei preotese, care se credea mai presus de oricine și orice. Sau a doamnei Mirela, ce s-a găsit să îmi spună mie că sunt slabă. Nu cred că era mama, să spună asemenea lucruri. Au spus multe lucruri defăimătoare despre mine, mi-e rușine de rușinea lor (…) Plus că miroseau a ceapă și transpirație unii concurenți. Și m-au mâncat puricii din patul oferit de către ei”, a susținut, cu vehemență, fosta concurentă. Afirmațiile sale au vut parte și de susținere, dar și de multe critici din partea celor care îndrăgesc emisiunea.

Vasluianca nu se lasă: „Am spus adevărul, suntem într-o țară liberă, din câte știu eu, fiecare afirmă ce vrea”

Cuvintele grele ale fetei nu puteau să nu ajungă și la urechile producătorilor emisiunii de la Antena 1. Aceștia au considerat că fata a lezat imaginea tuturor celor despre care a vorbit, astfel că ar fi amendat-o, oprindu-i bani din ceea ce avea de primit în urma participării la emisiune. Bianca Manolache nu a ținut pentru ea sancțiunea primită, astfel că a ieșit cu un nou mesaj furtunos în spațiul public, stârnind rumoare. „Tocmai am primit o amendă de la Antena 1, cum că am făcut eu acuzații defăimătoare la adresa lor. Am spus adevărul, suntem într-o țară liberă, din câte știu eu, fiecare afirmă ce vrea. Și pot dovedi asta (…)”, a transmis vasluianca, furioasă. Unii au fost de acord cu fata, alții însă au criticat-o, pentru că ar fi trebuit să încheie frumos colaborarea. „Dragă Bianca, ar fi trebuit să închei cu vorbă bună, chiar dacă poate au fost și aspecte neplăcute. Știi cum spune vorba că, în viață, se întâlnește munte cu munte, dar om cu om. Tu ești fată frumoasă, deșteaptă și poate mai erai invitată la Antena 1. Dar dacă tu i-ai făcut în fel și chip, nu știu dacă se mai poate. Ești vasluiancă de-a noastră, noi te susținem și de asta punem ieșirea ta pe seama tinereții”, i-au transmis concitadinii săi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.