24 C
Vaslui
17-sept.-2021

Vasluianca Cosmina Adam – asistentă TV, amenințată: “te voi prinde și te voi arde cu acid sulfuric pe față” (VIDEO)

AMENINȚATĂ… Cosmina Adam, asistenta emisiunii “Acces Direct”, a fost amenințată. “Mi-a spus: <Dacă nu te îmbraci într-o rochiță, când vei termina emisiunea, te voi prinde și te voi arde cu acid sulfuric pe față>“.

TEAMĂ… Interpreta de muzică populară Cosmina Adam a primit amenințări pe telefon. Asistenta emisiunii “Acces Direct” a povestit că a primit un SMS de la o persoană necunoscută, care o avertiza că dacă nu se îmbracă într-o rochiță, va fi arsă cu acid sulfuric pe față. Speriată, aceasta a mers la Poliție și a depus o plângere penală pentru a afla cine vrea să-i pună viața în pericol.”Le-am spus și colegilor mei. Am încercat să sunăm acea persoană și avea telefonul închis.Apoi nu am mai încercat să-l sun, pentru că nu am vrut să-mi fac rău singură”, a povestit Cosmina Adam. Deși a trecut mai bine de o lună de zile de atunci, aceasta nu a reușit să afle cine e autorul amenințării. Interpreta de muzică populară a mărturisit că nu le-a povestit părinților până de curând, pentru că nu a vrut să-i panicheze. 

Asistenta TV a dezvăluit, totodată, că există o „panică generală”în echipa emisiunii “ Acces Direct”, mai ales după ce agresoarea Antoanela s-a întors pentru a ataca din nou sediul, dar și pe Mirela Vaida.

„Acum ceva timp, o lună, cam așa, am primit un mesaj pe telefonul meu înainte de emisiune. (…) Mi-a spus: <Dacă nu te îmbraci într-o rochiță, când vei termina emisiunea, te voi prinde și te voi arde cu acid sulfuric pe față>. Primul lucru a fost să mă duc la poliție, să depun plângere. Asta am făcut. Le-am spus și colegilor mei. Am încercat să sunăm acea persoană și avea telefonul închis. (…) Când vezi ce i s-a întâmplat Mirelei (n.r. atacată în direct de o femeie dezbrăcată, cu un bolovan) și că s-a întors atacatoarea, normal că te gândești …. E o panică generală”, a povestit Cosmina Adam la Antena Stars.

Cosmina Adam: „Când mă cobor din mașină, mă uit în stânga, în dreapta”

Tânăra a mai povestit că aceste incidente au făcut-o să fie mult mai precaută.„A fost singurul mesaj de amenințare din viața mea. Până acum nu am mai primit mesaje de genul ăsta. (…) Acum, când mă cobor din mașină, mă uit în stânga, în dreapta, seara, când urc în scară. N-ai cum să nu te uiți acum. Ești mult mai atent”, a precizat asistenta tv, potrivit sursei citate.De asemenea, Cosmina Adam a explicat că părinții ei nu au știut despre amenințările pe care le-a primit, pentru a nu-i îngrijora.„Eu sunt singură la părinți și am preferat să-i feresc pe ai mei de această veste. Nu le-am spus părinților pentru că nu am vrut să se panicheze”, a mai spus bruneta.

Și Simona Gherghe a fost atacată

Simona Gherghe, fosta moderatoare a emisiunii Acces Direct, a povestit că a trecut, la rândul său, prin momente grele atunci când se afla în locul Mirelei Vaida. Potrivit celor spuse, și ea a fost atacată de diverși oameni, care au făcut-o să se teamă pentru viața ei. Însă, momentele respective nu au fost live, așa cum s-a întâmplat în cazul Mirelei Vaida.„Mi se pare un pic ciudat, am văzut o mulțime de oameni care au spus că a fost o regie. Mi s-a părut nedrept, nu ai cum să faci așa ceva. Este o emisiune care stârnește tot felul de controverse și atrage niște oameni care pot să aibă astfel de probleme.Am avut multe astfel de incidente, dar, din fericire pentru mine, nu au fost live. Așa că le-am gestionat altfel. Mi-a fost frică pentru viața mea în perioada aceea”, a povestit Simona Gherghe în cadrul unei emisiuni TV.

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

8 COMENTARII

 1. Auzi :”cand ma cobor din masina”
  Asta cu cine o mai fi facut limba romana?
  Asistenta TV, cu un asemenea mod de exprimare, asta nici pe poarta televiziunii n-ar trebui primita nicidecum in platou.
  Fatuco,se zice „cand cobor din masina” la Bucuresti.
  Mars acasa!

 2. O facatura ordinara gen „acces din rect”.
  Moldovencele astea ajunse pe la Bucuresti nu mai stiu cum sa se faca vazute si apeleaza la fel de fel de strategii ordinare,numai pentru a se vorbi de ele.
  A inceput cu simona gherghe, a continuat cu mirela vaida, si acum hop! si asta mica,ca doar ea n-o fi mai fraiera.
  Asta ca s-o angajeze lumea la cantari la nunti se prostitueaza la emisiunea pomenita mai sus.
  Bine! Acuma si noi (si acum ma includ) dam prea multa atentie rapandulelor si de asta ele si-o iau in cap.
  Daca a luat-o frica sa iasa din zona reflectoarelor (adica sa plece acasa la Codaiesti,sau de pe unde o mai fi) si n-o mai ameninta nimeni cu vitriolul.
  Hai sa incercam cu totii sa fim un pic mai seriosi, ca de altfel ce semanam aia culegem.De cand lumea si pamantul!
  Salut!

 3. Normal ar fi sa interzica si sa opreasca emisiunea asta imbecila „Acces direct” ! Este o emisiune care promoveaza scursurile mahalalei , incultura , imoralitatea si proasta educatie ! Cum e posibil sa permiti asa o emisiune ???????????????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here