15.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

Vasluianca Iuliana Buhuș, bronz la Campionatele Europene de Canotaj

- Advertisement -

MEDALIATĂ… O nouă performanță pentru canotoarea Iuliana Buhuș. Sportiva din comuna Alexandru Vlahuță a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de Canotaj din Germania, în proba feminină de patru rame, alături de Magdalena Rusu, Amalia Bereș și Mădălina Bereș.

Echipajul de patru rame feminin a terminat cursa cu timpul de 06 minute, 53 secunde 83/100, fiind devansate în finală de Marea Britanie și Irlanda. Născută la 4 iulie 1995, Iuliana Buhuș are 27 de ani, este din comuna Alexandru Vlahuță și face canotaj de 12 ani de zile. „Am fost selecționată la terminarea clasei a VIII-a, de către Talapan Viorel prin intermediul unui prieten de familie. Îndeplinind parametri, după ce m-am înscris la liceu în Bârlad, am fost în vacanță la Snagov pentru a mă familiariza cu acest sport, neștiind nimic despre el, doar că se face pe apă, în niște bãrci. După vacanță, am hotãrât să rămân în baza Dinamo, la Snagov, începând să îmi placă acest sport.”, ne-a povestit Iuliana în urmă cu ceva timp. La Campionatul European de la Munchen, Germania, a fost convocată și Adriana Ailincăi, din comuna Văleni, însă s-a aflat pe lista rezervelor și ar fi concurat doar dacă una dintre canotoare s-ar fi accidentat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. „vasluianca”? Nu vedeti ca nu are nici o legatura cu satul Vaslui? Zece ani ati luat trei sferturi din bugetul judetului mintind ca aveti peste 150000 locuitori, dar va laudati cu oameni din localitati care, cu bani putini, au facut de zece ori mai mult decat voi. Sa-i faceti statuie lui Virgil Trofin care v-a facut resedinta de judet. Altfel, erati la nivelul orasului Negresti. Poate chiar mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.