0.1 C
Vaslui
01-dec.-2022

Vasluianca Mirela Lavric, nuntã la Fãgãras cu handbalistul Gabriel Contighiu: “un vis devenit realitate”

- Advertisement -

NUNTÃ… Vasluianca Mirela Lavric s-a cãsãtorit religios weekend-ul trecut la Fãgãras, orasul natal al sotului ei, Gabriel Cotinghiu, fost handbalist la HC Vaslui. Alãturi de ei, s-au aflat rudele, prietenii si colegii din Suceva, Vaslui si Bacãu. Petrecerea a avut loc într-un restaurant cu staif si a tinut de la ora 15:00 pânã a doua zi dimineata. Invitatii au servit cinci feluri de mâncare, au dansat pe toate genurile muzicale si s-au delectat cu cocktailuri realizate de Bar Mobil Vaslui. Un vis devenit realitate! Totul a fost asa cum ne-am dorit!Multumim tuturor celor care ne-au fost alãturi!”, a transmis Mirela Lavric pe pagina sa de Facebook.

Cei doi sportivi sunt împreunã din 2015, iar de atunci, povestea lor de dragoste a bifat noi capitole, care mai de care mai frumoase. În 2017, Gabriel a cerut-o în cãsãtorie pe Mirela, iar rãspunsul acesteia a fost ferm: “da, vreau sã fiu sotia ta si dacã vom apuca 100 ani, vreau sã te stiu mereu lângã mine la bine si la greu. Te iubesc!”. Cununia civilã a avut loc tot în 2017, înainte de a se naste fetita lor. Amândoi au convenit sã facã petrecerea de cumãtrie în Vaslui, iar cununia religioasã în Fãgãras.

S-a furat mireasa! Gabriel, declaratie de dragoste pentru Mirela

Nunta a avut loc pe data de 29 iunie, asa cum cer traditiile locului. Astfel, dupã cununia religioasã în fata preotului, a urmat petrecerea. Aceasta s-a desfãsurat la unul dintre cele mai frumoase localuri din Fãgãras si a tinut în jur de 12 ore. A început dupã-amiaza si a continuat pânã a doua zi dimineata. O formatie localã a întretinut atmosfera, iar Bar Mobil Vaslui a fãcut senzatie printre fãgãrãseni cu cocktailurile realizate de Ricã. Cum cere traditia, mireasa a fost furatã, iar pentru a o aduce înapoi Gabriel a trebuit sã-i facã o declaratie de dragoste. Acesta i-a multumit cã a ales sã-si petreacã viata alãturi de el si cã i-a dãruit o fetitã superbã.

Mirela Lavric, de la CSM Onesti la CSM Bacãu

Mirela Lavric este campioanã europeanã si mondialã la atletism. Dupã o pauzã de aproape doi ani, aceasta a revenit anul acesta în circuitul sportiv, fiind cooptatã în lotul României de atletism, care a participat la Jocurile Europene de la Minsk. Atleta a fost selectionatã la proba de 4X400 m mixt, însã România s-a oprit în sferturile competitiei. La începutul acestui an, CSM Bacãu a legitimat-o pe atleta vasluianã în vârstã de 28 de ani, care concurase în ultimii ani pentru CSM Onesti. Mirela are în palmares multiple titluri europene si mondiale de juniori si tineret, dar si un bronz mondial la nivel de Seniori cu stafeta de 4×400 a României cucerit în 2016, la Portland.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.