10.3 C
Vaslui
20-mart.-2023

Vasluianca Valentina Robu, inclusă în TOP 100 femei de succes

- Advertisement -
PROFESIONISTĂ… Valentina Vasilica Robu a activat mulți ani în cadrul Casei Județene de Pensii de la Vaslui, ca director adjunct al instituției.

SUCCES… Vasluianca Valentina Robu, secretar-general al Casei Naționale de Pensii Publice, a fost inclusă în TOP 100 femei de succes de revista Capital. Aceasta a fost, totodată, nominalizată în cadrul Galei Femeilor de succes pentru activitatea desfășurată în administrația publică. “Este secretar general al Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP) și lucrează în domeniu de peste 20 de ani. An de an întâmpină noi provocări, mai ales în contextul în care legea pensiilor se modifică des, iar angajații trebuie să fie pregătiți să răspundă cât mai rapid în interesul a milioane de beneficiari. Valentina Robu pune accent pe munca în echipă atunci când vorbește despre realizările din cariera sa. A contribuit la găsirea de soluții pentru demararea procesului de evaluarea a dosarelor de pensii ce urmează a fi calculate și s-a implicat la elaborarea actului normativ de ajutor financiar pentru pensionari de la începutul anului”, au scris jurnaliștii de la revista Capital.

Revista specială „Top 100 Femei de Succes”, realizată de Capital, și-a propus să scoată în evidență 10 femei din administrația locală a României care fac performanță. Printre acestea se numără și Valentina Vasilica Robu, o vasluiancă care a activat mulți ani în cadrul Casei Județene de Pensii de la Vaslui, ca director adjunct al instituției. În 2018 a dat examen și a reușit să intre în structura centrală. Foarte apreciată pentru profesionalismul de care a dat dovadă în fruntea Casei de Pensii de la Vaslui, Valentina Robu a fost cooptată în mai multe grupuri de lucru pentru modificarea legii pensiilor.

Valentina Robu : “Eu pur și simplu ador ceea ce fac”

Valentina Robu a declarat pentru revista Capital că, pentru anul 2022, vrea să pună pe picioare cea mai performantă echipă a Casei de Pensii din ultimii 30 ani: “în primul rând îmi doresc să formez o echipă de <high class> cu salariați din CNPP și casele teritoriale de pensii pe care să-i motivez să fie determinați și creativi în găsirea celei mai durabile și statornice legi a pensiilor. Să fie un corp elitist, reprezentativ, care să funcționeze ca un cenzor de avertizare și să ajute la îmbunătățirea imaginii negative în care ne cufundăm de o perioadă de timp”, a mărturisit Valentina Vasilica Robu. Domeniul în care activează nu este unul ușor, iar dacă nu e făcut cu drag, atunci devine și mai complicat. “Eu pur și simplu ador ceea ce fac. De ce să nu recunosc, au fost și perioade grele în cariera mea, dar implicându-mă din dorința de a ajuta , prin găsirea celor mai bune soluții pentru fiecare caz/situație în parte, m-au determinat să rămân și să evoluez profesional cu pași mărunți și siguri. E important să-i asculți pe cei din jurul tău și, dacă poți să ajuți, fă-o necondiționat. Răsplata vine din lucruri simple, iar mulțumirea sufletească este nemărginită”, a mai declarat Valentina Vasilica Robu.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Vai de capul nostru! Stim cu toții cum stau lucrurile în sistemul public. Noroc de tata socru și de politică, de unde atâta inteligență?Jenant, când la pensii e un haos de nedescris. Nedreptăți, inechitabilitate, indolență, bătaie de joc. ” Creativitate”???Râsu- plânsu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.