Vasluianul Andrei Bordeianu, locul I în prima preselecție FameLab 2021

MERITUOS… Olimpicul vasluian Andrei Bordeianu, student la Medicină, s-a clasat pe locul I în prima preselecție FameLab 2021, cu o prezentare despre felul în care muzica clasică poate îmbunătăți capacitățile mentale.

PREMIANȚI… Olimpicul vasluian Andrei Bordeianu, acum student la Medicină, s-a clasat pe locul I în prima preselecție FameLab 2021. Acesta a avut o prezentare despre felul în care muzica, mai ales clasică, poate îmbunătăți capacitățile mentale. Pe locul II și III s-au clasat alte două studente la Medicină, Bianca-Ioana Guțu, cu o prezentare despre știința optimismului – și cum ea ne poate chiar prelungi viața, respectiv Giulia Angheluță, cu o prezentare foarte actuală despre cum funcționează vaccinurile cu tehnologia ARN Mesager. Andrei Bordeianu merge mai departe în finala națională a competiției FameLabRomania 2021 de la finalul lunii mai, pentru șansa de a reprezenta apoi România în finala globală FameLab International, alături de cercetători din peste 20 de țări.

Competiția FameLab este organizată de British Council Romania. “Toți cei trei câștigători vor beneficia de un training intensiv FameLab de comunicare în știință cu expertul britanic Malcolm Love, și de premii oferite de partenerii noștri de la Humanitas.Evenimentul a fost moderat de Cătălina Sabina Cremeneanu, vice-președintă SOMS și studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, iar participanții au fost evaluați de juriul format din: Dr. Raed Arafat, Secretar de Stat – șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului de Interne; Prof. univ. dr. Cristian Băicuș, Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București; Prof. univ. dr. Luiza Spiru, Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București; Prof. univ. dr. Ana-Maria Zăgrean, Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București”, au transmis organizatorii.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ