10.3 C
Vaslui
20-mart.-2023

Vasluianul care a luptat cu Conor McGregor: “Vreau să ajung în UFC” (FOTO)

- Advertisement -
DORINȚĂ… Vasluianul Corneliu Lascăr Rotaru a plecat din România cu un singur gând, să ajungă în cea mai puternică competiție din lume, UFC. În Irlanda, “Bestia Moldovei” se antrenează alături de mare campion, Conor McGregor.

VISUL AMERICAN… Considerat drept unul dintre cei mai buni luptători de MMA din România, vasluianul Corneliu Lascăr Rotaru și-a propus să își depășească barierele profesionale și vrea să ajungă în cea mai tare competiție din lume, UFC. “Bestia Moldovei” a plecat din țară și a ajuns în Irlanda, acolo unde se antrenează cu Conor McGregor, unul dintre cei mai cunoscuți luptători din lume.

Corneliu Lascăr Rotaru (26 de ani) are 11 victorii și patru înfrângeri la profesioniști și este foarte aproape de a face pasul către UFC (Ultimate Fighting Championship). A plecat în Irlanda, iar acum este antrenat de fostul antrenor al lui Conor McGregoc, John Kavanagh. Corneliu Lascăr și Conor McGregor se antrenează în aceeași sală, iar irlandezul i-a propus să-i fie partener de antrenament. “Bestia Moldovei” a primit mai multe sfaturi prețioase din partea lui McGregor, care i-a urat mult succes în carieră. “Din luna septembrie (n.r anul trecut) sunt în Irlanda și mă antrenez sub comanda lui John Kavanagh, antrenor care i-a pregătit pe Conor McGregor, Makwan Amirkhani sau Gunnar Nelson. Este foarte greu să începi o nouă viață în altă țară, dar acum m-am acomodat. Am venit aici pentru a-mi îndeplini visul, acela de a ajunge să lupt în UFC. Am șanse, toți cei de aici mi-au spus asta. Trebuia să am și câteva meciuri, dar adversarii nu au vrut să lupte cu mine. Da, este adevărat, mă antrenez cu Conor McGregor. Am făcut un sparring cu el. M-a impresionat faptul că el a cerut să facă sparring, a auzit că sunt un sportiv puternic. Am discutat mai multe cu el, mi-a dat mai multe sfaturi, de care cu siguranță voi ține cont“, ne-a declarat Corneliu Lascăr Rotaru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.