27.8 C
Vaslui
30-sept.-2022

Vasluianul păcălit cu 10.000 de euro de iubita cu 30 de ani mai tânără sare la gâtul autorităților

- Advertisement -
Constantin Popa, vasluianul de 51 de ani păcălit cu 10.000 de euro de o adolescentă cu 30 de ani mai tânără, nu renunță la luptă și-și vrea banii înapoi

ACUZE… Revenit în țară din Finlanda, vasluianul păcălit de iubita lui cu 30 de ani mai tânără nu renunță la luptă. Constantin Popa și-a angajat un avocat și acum acuză autoritățile că nu-și fac treaba. Bărbatul cere audierea tinerei care l-a păcălit de o mică avere și spune că, de fapt, polițiștii care se ocupă de cazul lui nu fac altceva decât să tărăgăneze cercetarea. Totul a pornit după ce, în urmă cu mai bine de 5 ani, Popa, plecat la muncă în Finlanda, a crezut că a reușit să-și găsească și iubirea vieții lui. Chiar dacă tânăra cunoscută pe o rețea de socializare are cu 30 de ani mai puțin decât vasluianul nostru, bărbatul a crezut în ea și, timp de 3 ani, a ajutat-o, mai ales cu bani. Venit în țară pentru a fi alături de tânără, Constantin Popa a constatat că, de fapt, a fost păcălit cu peste 10.000 de euro.

Păcălit cu 10.000 de euro de o fată cu 30 de ani mai tânără, Constanin Popa, un bărbat de 51 de ani din Vaslui plecat la muncă în Finlanda, dorește să i se facă dreptate. Bărbatul spune că, într-un final, plângerea sa a ajuns pe masa procurorilor și au fost demarate cercetările în acest caz dar, susține acesta, totul s-a împotmolit la postul de Poliției din Oșești, acolo unde ar fi trebuit să fie audiați și martorii. “A fost trimisă o notă la poliția din Oșești pentru începerea audierilor martorilor și pentru aducerea fetei la audieri, dar nimeni nu a mișcat un deget. Plus de asta, fata care m-a păcălit este în țară”, susține Constantin Popa. Cu toate acestea, dosarul se afă în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui. Mai mult, războiul dintre bărbat și tânăra cu 30 de ani mai mică s-a mutat și pe rețelele de socializare, acolo unde fata, folosind un limbaj plin de trivialități, îi amintește că relația lor a început în timpul în care ea era minoră. « Poliția nu-și face treaba față de ordonanța emisă de Parchet și știu că voi avea piedici în rezolvarea problemelor mele. Am fost și ieri la sediul poliției, dar nu am văzut nimic constructiv », mai spune Constantin Popa.

Ce s-a întâmplat în urmă cu mai bine de 3 ani

Iubirea găsită pe rețelele de socializare poate fi, în cele mai multe cazuri, o înșelăciune cu pagube destul de mari. Este și cazul unui vasluian de 51 de ani, plecat la muncă în Finlanda de mai mulți ani. Constantin Popa a povestit că a cunoscut-o pe Cerasela Claudia, o adolescentă de 15 ani pe atunci, pe Facebook, în 2015 și a crezut că și-a găsit și marea dragoste. În schimb, după câțiva ani a realizat că, de fapt, a fost victima unei înșelăciuni care i-a scos din buzunare peste 10.000 de euo. A încercat că-și găsească dreptatea și s-a adresat, în 2018, autorităților din județ, cu plângere penală pentru înșelăciune. Din păcate, răspuns la plângerea sa a primit după aproximativ doi ani. “După ce, în 2018, am făcut plângere pentru înșelăciune, am povestit ce s-a întâmplat și am indicat și martori că nimic nu s-a mai întâmplat. Mi-am angajat și avocat, dar degeaba. Aș vrea să știu doar dacă plângerea mea a fost luată în serios de către cineva sau nu”, spunea Constantin Popa. De asemenea, bărbatul își spune și povestea de iubire și cum a ajuns să fie victima unei fete cu 30 de mai mică decât el. “Am cunoscut-o pe Cerasela Claudia, o tânără din localitatea Buda, comuna Oșești, în 2015. Pe atunci era elevă în Negrești. Am ajutat-o să facă școala. În clasa a 12-a i-am dat bani și să facă meditații și să se pregătească de Bacalaureat. Sau așa îmi spunea ea dar, oricum, examenul nu l-a luat. Am venit apoi în țară să mă văd cu ea, dar nu am găsit-o acasă. Era plecată la mare. Am venit și a doua oară să o iau cu mine în Finlanda, dar nici atunci nu am găsit-o”, a povestit Constantin Popa. De asemenea, bărbatul a povestit că suma cheltuită a depășit 40.000 de euro, dar plângerea a formulat-o pentru 10.000 de euro pentru că atât a putut dovedi, cu acte, că banii au intrat în posesia tinerei din Buda.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.