spot_img
18.7 C
Vaslui
25-iun.-2024
spot_img

Vasluianul pãcãlit de fosta iubitã, cu zeci de mii de euro, amenintã cã-si va da foc în fata Judecãtoriei!

- Advertisement -

AMENINTÃRI…Dupã ultimul termen în care s-a judecat plângerea de netrimitere în judecatã a fostei iubite cu 30 de ani mai tânãrã, Constantin Popa schimbã foaia si amenintã cã-si va da foc în fata sediului Judecãtoriei Vaslui dacã judecãtorii vor respinge plângerea. De partea cealaltã, fosta sa iubitã pare sã sfideze, în continuare, instanta de judecatã. În fata prietenilor, fata ar fi declarat cã face ceva si pe fostul iubit si pe instantã, mai ales cã si-a fãcut pasaport valabil 10 ani si a fugit în Anglia. De asemenea, Constantin Popa si-a deschis sufletul si povesteste cum a ajuns sã aibã o relatie cu Cerasela, adolescenta din comuna Osesti ce a reusit sã-l pãcãleascã de mii de euro, dar si cum a ajuns la promisiunea unei cãsãtorii. Mai mult, în unele mesaje schimbate cu Popa, fata recunoaste cã s-a folosit de el si singurul ei scop a fost sã-i scoatã banii din buzunar.

Dupã aproape cinci ani în care a încercat sã-si gãseascã dreptatea, Constantin Popa a ajuns la disperare si trece la amenintãri, mai ales cã ultimul termen de judecatã în plângerea sa de netrimitere în judecatã s-a terminat înainte de a începe. Popa povesteste cã s-a prezentat la Judecãtorie la ora la care a fost chemat, dar a stat ore în sir sã astepte sã fie chemat în sala de judecatã. „Nu am înteles de ce am fost chemat la ora 10.00 si procesul a început dupã ora 13.00. Am asteptat pe hol si, de obosealã, am atipit chiar în momentul în care am fost chemat în sala de judecatã si am ratat judecata. În schimb, avocatul angajat mi-a spus cã s-a terminat si cã a rãmas în pronuntare. Astept pronuntarea si, dacã va fi în defavoarea mea, nu-mi rãmâne decât sã-mi dau foc în fata Judecãtoriei, dacã îmi vor respinge plângerea. Mã mai gândesc si sã apelez la CEDO. Am obosit sã îmi caut dreptatea, mai ales cã eu cred cã am reusit sã dovedesc cã am fost victima unei înselãciuni. Am cheltuit mii de euro sa vin în tarã si sã plec înapoi pentru a veni în fata judecãtorilor sau la sediul politiei. Nu vreau ceva ce nu îmi apartine. Vreau doar ca autoritãtile statului sã-mi facã dreptate», spune Constantin Popa. Constantin Popa a povestit cã a cunoscut-o pe Cerasela Claudia, o adolescentã de 15 ani pe atunci, pe Facebook, în 2015 si a crezut cã si-a gãsit si marea dragoste. În schimb, dupã cîtiva ani a realizat cã, de fapt, a fost victima unei înselãciuni care i-a scos din buzunare peste 10.000 de euro. Chiar dacã, în timpul anchetei, Cerasela a sustinut cã ea este nevinovatã si cã, de fapt, Constantin Popa a fost cel care i-a dat banii fãrã ca ea sã-i cearã, în fata prietenilor, spune altceva. De asemenea, în mesajele trimise bãrbatului pãcãlit, fata recunoaste cã nu a fãcut altceva decât sã-l pãcãleascã. „Întelege cã nu am vrut decât sã râd de tine si sã obtin ce am vrut. Mi-am bãtut joc de tine, ai fost un prost si jumãtate, mi-am bãtut joc de tine. Cine dracu’ ar iubit un boșorog si un impotent ca tine? Întelege cã eu nu am vrut decât sã râd de tine si am obtinut ce am vrut”, a scris tânãra într-un mesaj.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

11 COMENTARII

 1. Sunt curios cu cat a cotizat respectivul la reporterii ziarului de tor in in aduc in prim plan de atatea ori .
  Asta e prosteala pe fata ,sa tii de acelasi subiect de cateva luni bune .
  Pai daca isi el da el foc ,voi ce mai faceti pe urma ,inchideti ziarul ?

 2. dar pina la urma ce nume are fata,, lui cum ii sa dat numele ….. poate mai e o persoana cu inima mare care vrea sa o ajute .
  pai daca il face ipotent.. inseamna ca .. a fost ceva ..
  Si cind te gindesti ce bine stau boschetarii in … organul masculin ..

 3. Mda dă-ți odată, pula noastră cretinoid ce te exiști. Scăpăm odată de tine.

  Nu era că ajungeau toate boarfele și bețivii pe la tembeliziuni la București, o să ajungă si prostanetele ăsta să facă iar Vasluiul de râs.

 4. Ai donat personal banii! Nimeni nu te-a obligat! Tu vrei sa…recuperez donațiile?!
  E greu sa accepți că ai fost fraier! Daca recunoști asta s-ar putea sa te ierți singur!
  Pe tine nu te-a păcalit nimeni!
  Ți-ai făcut-o cu mîna ta!
  Ce mai vrei?!🤪

  • Cum, bre? N-are cum! In 6 ani, nici macar n-a stiut cui trimite bani? Asta-i culmea! A avut bafta, macar, ca nu era vreun negru buzat de prin Cote d’Ivoire 🙂 🙂 Ia sa-mi fac si eu un cont de facebook fals si sa-l contactez, ca poate imi trimite si mie niste parale! 🙂 🙂

 5. Gustul de marmota frageda costa mult…zi merci ca nu intri la corupere de minori,atata timp cat i-ai oferit drept cadou si nu sub forma de contract de imprumut sau sa cumperi ceva in schimb,nu prea ai ce face,cum ai crezut tu ca platesti sa te casatoresti cu o minora?

 6. Cu foc, fara foc tot idiot ramai. Ce câștigi? Pari mai prost decât esti! Sa ti dai foc pentru o pasarica? N are cine te bate Costică . Oricum bani nu mai vezi, fata se distrează c ai fost idiot! Cauta o alta femeie ca sunt destule si o sa o uiți! Pune cruce la bani și nu te mai face de ras în continuare cu amenințări copilărești .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.