spot_imgspot_img
22.4 C
Vaslui
15-apr.-2024

Vasluieni, atenție cum vă lăsați mașinile! Începe operațiunea de spălare a străzilor! Vedeți aici unde și când!

- Advertisement -

ACȚIUNE… S-a dat startul curățeniei mult așteptate în cartierele din municipiul Vaslui. Cu utilaje, cu cisterne, cu mături și lopeți, angajații firmei Goscom vor trece, de marți seara, la treabă, pentru prima dată pe strada Traian. „Astăzi, 27 februarie 2024, Poliția Locală Vaslui va proceda la eliberarea benzii întâi a str. Traian pe sensul de mers către Piața Traian, astfel încât, de la ora 21.00, angajații SC Goscom Vaslui SA să poată începe activitatea de spălare a carosabilului. Acțiunea va continua cu celălalt sens de mers și, ulterior, cu celelalte artere rutiere din municipiu, pentru care vom reveni cu informații actualizate. Vă rugăm, așadar, să sprijiniți agenții Poliției Locale Vaslui în demersul lor și ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat”, a transmis Primăria municipiului Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Poate reușiți și ajungeți și de la spitalul mare către Iași… Și acolo se plătesc impozite și acolo înghite lumea praful. Dar dacă se trece precum s a trecut în iarnă, în fugă și doar pe banda a doua, degeaba va fi. Nu acolo e mizeria…

    Poate trimite dl Vasile Popa un angajat sau trece chiar el sa verifice.. Dacă se dorește

    • E nevoie si in Zona Garii sa se spele, dar acolo nu e trafic de tiruri. Sa vezi pe Decebal ce praf se ridica cand trec tirurile si masinile in viteza ! De acolo se ridica tot praful in Vaslui!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.