24.4 C
Vaslui
28-iun.-2022

Vasluieni, atenție la anunțurile de închiriere: „suspectăm că acest anunț e fals și înșelător”

ATENȚIE…Unele anunțuri care oferă spre închirere apartamente, sunt semnalate de către vasluieni ca fiind false și înșelătoare.

SEMNAL DE ALARMĂ… Vasluienii atrag atenția că, printre multele anunțuri de închiriere apartamente, sunt și țepe: oamenii care nu vor altceva decât să-i păcălească și să le ia banii. Pe pagina de Facebook „Orașul Vaslui” a fost prezentat un astfel de anunț: „central chirie apartament cu 2 camere în blocul cu flanco, preț 900 lei”. Anunțul a fost descris ca fiind „suspect de fals și înșelător”: „Cîțiva vasluieni ne-au trimis în mesaj privat modul în care „proprietarul” este dispus să închirieze: avans 2.700 RON transferați în contul unui prieten, dovadă cu chitanța de transfer (de unde vă poate prelua datele personale și poate încasa banii, fără nicio problemă). Nu faceți niciun transfer dacă proprietarul nu este în țară și nu poate semna el personal un contract de chirie. Nu vă lăsați impresionați de prețul mic sau de prezentarea apartamentului. Nu comunicați cu proprietarii doar prin mail-uri sau mesaje. Un proprietar onest vă poate prezenta apartamentul, vă puteți întâlni personal cu el sau poate apela la serviciile unei agenții imobiliare ori membri ai familiei, prin împuternicire. Dacă ați întâlnit situații similare, vă rugăm să le semnalați în comentarii”. Și nu puțini sunt cei care au confirmat că, într-adevăr, la mijloc e vorba de o țeapă: „Oho, din octombrie m-am liniștit. E cineva cu identitate falsă, plus că te pune să pui bani înainte. Are o tactică, nu mă pronunț”; „Bine că n-am trimis banii, dar cu siguranță au fost care au trimis” ; „Confirm, exact așa este: cere bani înainte și anunțul este pus de mult timp”; „Confirm! Este un țepar!”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Ce indivizi, care nu pot fi numiți oameni pot sa faca asa ceva.Este plină România de escroci, trebuie sa ai mare grija…Incepand din PARLAMENTUL țării și pana la ultimul hot de buzunare este plin de escroci.Mare grija.

    • Pai aia din parlament sunt oglinda societății! Un popor cinstit, harnic, inteligent nu generează niciodată scursuri in fruntea societății! Cum sunt oamenii de rand, asa si conducătorii! De asta tara asta se va schimba si va avea un viitor, abia când noi ne vom schimba, adică niciodată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here