Vasluienii au luat cu asalt magazinul Dulcinella (FOTO, VIDEO)

BULUC… Zeci de vasluieni s-au îngrămădit la marea deschidere a magazinului Dulcinella de pe strada Traian, din Vaslui. Oamenii s-au adunat înainte de ora deschiderii, nerăbdători să se înfrupte din dulciurile aduse de peste Prut. Au fost nevoiți să aștepte în fața ușii zeci de minute. Deși purtau măști, de distanțare fizică nu a putut fi vorba.La deschidere a fost prezent și primarul Vasile Pavăl, care a tăiat panglica, urându-le succes noilor întreprinzători. Organizatorii au lăsat în magazin doar câte 4-5 persoane pentru a face cumpărături. Gama din care au putut alege a fost una variată, fie că au poftit la o plăcintă tradițională fie la o prăjitură cu fructe, fie la torturi alese.

 
12 COMENTARII

 1. Sincer,nu se merită, au niște prețuri uriașe!!😳😳 iar zona aia este una fără vad,nu cred ca rezista prea mult…mai ales daca tin in continuare si prețurile astea.

  • Cred ca tu esti vreun patron sau patroana de cofetarie de vrei sa faci atata publicitate negativa si sa descurajezi lumea. Speram sa le mearga din plin si sa fie concurenta in oras pe linia asta. Sa reziste cel mai bun.

   • Români pe dracu..prostovane..cel ce canta este doar imaginea. În spate sunt altii…si stii ceva? Daca eu sunt bou, tu esti un dobitoc sau dobitoaca. Asa ca, papa de la rusofoni dulciuri cu foarte multe chimicale. Sictir

 2. Nu contează ca se umilesc,stomacul sa fie plin! Rusine! Va faceți de ras asa cum votati și pentru ulei și ce va mai da PSD ul! Rusine! Sărăcie și prostie!

  • Daca produsele sunt de calitate si cat de cat sanatoase, e normal sa fie preturi mari. Ar fi bine daca ar veni si basarabenii cu `La placinte`.

   • O sa vedem peste cateva zile cata lume o sa se mai ingramadeasca la ei. Si acum preturile sunt exagerate, dar de poimaine n-o sa mai fie reducerile de 30%. Oare cati vasluieni isi permit sa dea 120-130 Ron pe 1 kg de tort? Eu zic ca pana in toamna nu rezista.

   • La placinte is rusi.Informeaza-te si tu oleaca.ba chiar moldovenisti cu agenda.da-le si tu bani sa finantezi limba moldoveneasca. important matu sa fie plin

LĂSAȚI UN MESAJ