8.8 C
Vaslui
04-oct.-2022

Vasluienii care nu s-au recenzat nu vor fi amendați

- Advertisement -
FĂRĂ SANCȚIUNI… Vasluienii care nu au fost recenzați nu vor fi amendați, întrucât nu au oferit informațiile din motive obiective sau subiective.

IERTAȚI… Conducerea Institutului Național de Statistică a confirmat: persoanele care nu s-au recenzat, din diverse motive, nu vor fi amendate. Inițial, autoritățile au amenințat cu sancțiuni de până la 3.000 de lei.

Pentru cei care nu s-au recenzat, vor fi luate date din sistem, de la precedentul recensământ. “Cei care nu au fost recenzați nu vor fi amendați, întrucât nu au oferit informațiile din motive obiective sau subiective. În perioada următoare, colegii mei din INS vor valida cifrele din teritoriu și vor completa baza de recensământ folosind sursele administrative. Ei vor fi practic recenzați automat pe baza datelor existente în diverse surse administrative. Ei pot fi aduși în baza de recensământ numai în măsura în care există informații că au fost pe teritoriul României în ultimele 12 luni”, a declarat Tudorel Andrei, președintele Institutului Național de Statistică.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.