spot_img
17.4 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Vasluienii din Zona Industrialã, uitati de administratia localã. Ionel Sandu (AUR): „este inadmisibil”! (VIDEO)

- Advertisement -

IMPLICARE… Vasluienii din Zona Industrialã au fost uitati de politicienii care au condus municipiul în ultimii ani. Nu o spunem noi, ci ei însisi. „Ne-au pãrãsit toti. Nimeni nu mai vine la noi. M-am gãsit cu domnul primar si spunea <stiu, stiu. Lãsati-mã, cã stiu, stiu>. Atât! Altceva nu face”, a spus un vasluian din Zona Industrialã. „De la viitorul primar ne dorim mãcar sã vinã pe aici o datã la douã luni, mãcar atât”, a spus un alt vasluian din Zona Industrialã. „Este inadmisibil ca o zonã cu un potential atât de mare sã fie neglijatã în acest fel! Lipsa de interes a conducerii actuale pentru Zona Industrialã nu doar cã îngreuneazã dezvoltarea economicã a municipiului nostru, dar si afecteazã direct viata cetãtenilor care trãiesc si muncesc aici”, a declarat omul de afaceri Ionel Sandu, candidatul AUR la Primãria Municipiului Vaslui.

Acesta a mers în Zona Industrialã, a stat de vorbã cu oamenii, le-a aflat nemultumirile, iar una dintre acestea a fost cã se simt ignorati: „Cetãtenii din Zona Industrialã Vaslui au fost uitati complet de cãtre administratia actualã, iar când spun asta mã refer la faptul cã politicienii care au condus orasul nu doar cã nu au adus investitii aici, dar au si evitat sã vinã si sã discute cu ei. Atunci când am spus cã am sã candidez pentru Primãria municipiului Vaslui, am spus cã îmi voi muta biroul în stradã. Ce înseamnã acest lucru? Înseamnã cã îmi voi muta buroul în Centrul de Promovare Turisticã, unde voi avea în permanentã usa deschisã. Vreau sã stau de vorbã cu fiecare cetãtean, indiferent de statutul social pe care îl are. Revenind la subiectul vasluienilor din Zona Industrialã, este clar cã este nevoie urgentã de investitii si de mãsuri concrete pentru a revitaliza aceastã zonã”, a spus Ionel Sandu. Omul de afaceri are un mesaj pentru vasluienii care s-au sãturat sã astepte investitii în oras: „Sustineti schimbarea! Votati Ionel Sandu pentru functia de Primar al Municipiului Vaslui si împreunã vom readuce Vasluiul pe drumul cel bun!”.

Material de propagandã electoralã realizat de SC Vremea Nouã la comanda AUR Vaslui. CMF: 21240330

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

 1. ..vă rugăm, nu ne mai aburiți, că dăm în gropi din cauza ceții..
  Orice om își stabilește o listă de priorități, pentru că banii și (mai ales..) timpul impun anumite limite..
  Dacă pornesc la primenirea gospodăriei, o-ncep oare din fundul curții, sau o iau de la intrare.. ?

  Dl. Sandu vorbește de o zonă industrială cu mare potențial.. Cam câte fabrici mai funcționează acolo, stimate domn ?
  Primăria aia care doarme, după cum sugerați, tocmai a demarat construcția Bazinului Olimpic și a Parcului Voltaic adiacent, la Vaslui.
  Le promiteți celor din ZI, că veți muta construcția respectivă la ei în curte.. ? Cam ce părere vor avea cei din oraș ?
  Mai aveți baloane pentru cei tineri (la minte..) ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.