4.5 C
Vaslui
07-dec.-2022

Vasluienii înfruntã CSM Oradea

- Advertisement -

BARAJ … În perioada 24-26 mai, HC Vaslui va sustine meciurile pentru accederea în primul esalon handbalistic al tãrii. Pânã în prezent vasluienii îsi cunosc doar un singur adversar, echipa care a terminat pe primul loc în Seria B a Diviziei A, CSM Oradea, cea de-a doua adversarã va fi stabilitã prin tragere la sorti. Aceasta va fi una dintre cele douã formatii din Liga Nationalã, Universitatea Cluj sau mai vechea cunostintã, CSM Ploiesti, formatie în fata cãreia Vasluiul a ratat promovarea în sezonul trecut.

La sfârsitul sãptãmânii trecute au avut loc meciurile din ultimele etape ale Diviziei A si Ligii Nationale. În urma rezultatelor înregistrate se cunosc numele celor sase formatii care vor participa la barajul de accedere sau rãmânere în Liga Nationalã: CSM Bacãu, HC Vaslui, CSM Oradea si HCM Baia Mare din Divizia A si ocupantele locurile 11-12 în prima ligã, Universitatea Cluj si CSM Ploiesti. Cele sase formatii vor fi împãrtite în douã grupe a câte trei echipe, câstigãtoarele urmând a promova sau rãmâne în prima ligã. Locul unu din seria A va juca cu locul doi în seria B plus prin tragere la sorti o echipã din Liga Nationalã. La fel se va face pentru cealaltã grupã, locul unu din seria B cu locul doi din seria A plus prin tragere la sorti o echipã din prima ligã. Astfel, HC Vaslui va juca în grupã cu CSM Oradea, urmând ca cea de-a treia echipã sã fie stabilitã prin tragere la sorti, vasluienii fiind aproape de a se reîntâlni cu CSM Ploiesti, formatie în fata ctreia a pierdut promovarea în Liga Nationalã, în sezonul precedent. turneul de baraj va avea loc în perioada 24-26 mai, la Buzãu.

Pe ultima sutã de metri

Handbalistii vasluieni sunt pe ultima sutã de metri în pregãtirile pentru barajul de accedere sau rãmânere în Liga Nationalã. Joi, de la ora 17.30, HC Vaslui va sustine un nou meci de verificare împotriva echipei din Liga Nationalã, Universitatea Bucovina Suceava. De altfel, Vasluiul va mai sustine câteva jocuri de verificare înaintea meciurilor decisive de la sfârsitul acestei luni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.