Vasluienii, invitati sã nominalizeze profesori si antrenori pentru Premiul Mentor în educatie

PROPUNERI… Vasluienii sunt invitati sã facã nominalizãri în cadrul proiectului Premiul Mentor pentru excelentã în educatie. Vor fi selectati zece profesori si antrenori care au descoperit tineri talentati si au avut un rol important în viata lor, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemtoi, si o sumã în valoare de 8.000 de lei. Nominalizãrile se fac pe site-ul proiectului – https://pentrucomunitate.ro/ro/mentorcompletând un formular.

Proiectul îsi propune sã atragã atentia opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori care au descoperit si au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbrã primii pasi, al cãror devotament si entuziasm au contribuit esential la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor. “Îi cãutãm pe acei profesori, antrenori, mentori care au reusit si reusesc sã stimuleze copiii talentati, care îi pregãtesc pentru a face fatã competitiilor, care cautã în permanentã posibilitãtile lor de dezvoltare. Îi cãutãm pe acei profesori, antrenori, mentori a cãror excelentã educativã a condus generatii întregi spre succes, a cãror activitate însã a rãmas în umbrã, fãrã recompense morale sau materiale. Dacã îi cunoasteti, nominalizati-i la Premiul Mentor pentru excelentã în educatie”, au transmis reprezentantii Fundatiei pentru Comunitate.

Pot fi nominalizati profesori, antrenori, pedagogi care pregãtesc, înva, educã, ajutã copii si tineri cu vârste sub 18 ani

Orice persoanã poate sã facã o nominalizare atât în nume propriu cât si în numele unui grup.Nominalizarea trebuie sã continã numele si datele persoanei nominalizate (adresa postalã, e-mail, telefon, numele institutiei în care îsi desfãsoarã activitatea), cât si o justificare care sã continã cele mai importante rezultate obtinute de copiii si tinerii pregãtiti de el, precum si momentele de vârf ale carierei sale. Important: nominalizarea trebuie sã contureze atât calitãtile profesionale cât si pe cele umane ale persoanei propuse si sã evidentieze rolul mentorului în viata si cariera discipolului.Nominalizarea trebuie sã continã, de asemenea, coordonatele persoanei care face nominalizarea (numele, adresa postalã, e-mail, telefon), ca aceasta sã poatã fi contactatã în caz de nevoie pentru informatii suplimentare. Pot fi nominalizati profesori, antrenori, pedagogi care pregãtesc, învatã, educã, ajutã copii si tineri cu vârste sub 18 ani, care organizeazã cercuri de specialitate, îndrumã activitatea extrascolarã a acestora, care sprijinã cu devotament si cu eficientã lansarea lor pe drumul succesului; care sunt capabili sã acorde o atentie sporitã acelor copii sau tineri a cãror situatie familialã sau materialã i-ar defavoriza în cursa pentru succes; care au înfiintat unele foruri (competitii, întâlniri, cercuri, cluburi, asociatii, etc.) cu un rol semnificativ în dezvoltarea tinerilor, în punerea în valoare a talentului lor; care prin calitãtile lor umane si profesionale au cîstigat de-a lungul unei cariere de mai multe decenii aprecierea comunitãtii locale si a specialistilor din domeniul lor de activitate.

Evaluarea nominalizãrilor: câstigãtorii vor fi alesi în februarie 2021

Dintre cei nominalizati, Consiliul Director al Fundatiei Pentru Comunitate va alege zece personalitãti din domeniul sportului, artelor, culturii si al stiintelor, care vor obtine Premiul Mentor pentru excelentã în educatie. Fiecare premiant va primi un trofeu, o diplomã si o sumã în valoare de 8.000 de lei. Consiliul va avea în vedere contributia mentorului la succesele celor pregãtiti de el. Nominalizãrile se pot face online, prin site-ul Fundatiei Pentru Comunitate, pânã la data de 31 decembrie 2020.Consiliul Director al Fundatiei Pentru Comunitate va alege cîstigãtorii Premiului Mentor în luna februarie 2021 si va organiza înmânarea distinctiilor în perioada urmãtoare. Lista premiantilor se publicã în ziua decernãrii premiilor.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ