Vasluienii pofticioși, în rând la deschiderea cofetăriei Dulcinella de pe strada Ștefan cel Mare (FOTO, VIDEO)

GRĂMADĂ… Oamenii s-au grăbit să prindă loc în față și de data aceasta la deschiderea celui de-al doilea magazin Dulcinella din Vaslui, situat pe strada Ștefan cel Mare, pentru a profita de reduceri. Inițial, oamenii au ținut cont de distanțarea fizică, rândul ajungând să se întindă pe zeci de metri. Însă după ce îndrăgitul interpret de muzică populară, Ion Paladi, a oficiat inaugurarea prin tăierea panglicii, ajutat de o fetiță care stătea la rând, oamenii s-au bulucit să facă poze cu cântărețul. Organizatorii au lăsat să intre doar câte 3 persoane odată pentru a face cumpărături. Gama din care au putut alege a fost una variată, fie că au poftit la o plăcintă tradițională fie la o prăjitură cu fructe, fie la torturi alese. Cei care vor trece pragul cofetăriei în perioada 22-23 aprilie se vor bucura în continuare de reduceri de 30% la produsele din gama Dulcinella.

 
4 COMENTARII

  1. In oras este loc pentru toata lumea.. Nu este un oras mic unde daca sunt 2 cofetarii sa mearga doar 1. Inca nu sunt suficiente in oras. Mai sunt zone unde nu exista o cofetarie macar..

    • Sigur li se termina clientii. De la torturi de 60-70 RON/kg, lumea o sa dea navala la torturile de 90-120 RON de la moldoveni. Mai ales aia care isi fac torturi personalizate pe comanda pentru aniversari, nunti, botezuri o sa se reorienteze spre torturile Dulcinella. Doamna, n-ar fi bine sa stati un pic la rand la Dulcinella ca sa vedeti ce cumpara persoanele din imagine? Eu am stat si multe din ele au cumparat cate o prajitura, niste cornulete, etc. Mai mult de 50-100 RON n-a cheltuit nimeni acolo. Au cumparat mai mult de rusine ca sa nu iasa cu mana goala din magazin cand afara e coada. Pana in toamna, baietii astia sunt pa.

LĂSAȚI UN MESAJ