0.2 C
Vaslui
05-dec.-2022

Vasluienii talentați, care nu au bani să-și urmeze visul, invitați să se înscrie în campania “Bursa de Merit Mai Mult”

- Advertisement -
SPRIJIN… Bursa oferită în cadrul campaniei esta una financiară, prin care tinerii își pot asigura nevoile care țin de visurile lor, precum cursuri, materiale, instrumente etc.

BURSE… Tinerii din Vaslui, care își doresc să-și urmeze visul, dar nu au bani, sunt invitați să se înscrie în campania “Bursa de Merit Mai Mult”. Aceștia trebuie să aibă între 11 și 18 ani și să se înscrie accesând site-ul www.kissfm.ro, secțiunea “Bursa de merit mai mult“. Kiss FM și World Vision România își propun ca în următoarele două luni să identifice peste 20 de tineri care vor primi burse în valoare totală de 200.000 de lei pentru ca aceștia să-și acopere nevoile educaționale și de studii. Bursa oferită în cadrul campaniei esta una financiară, prin care tinerii își pot asigura nevoile care țin de visurile lor, precum cursuri, materiale, instrumente etc. În paralel, copiii beneficiază și de sesiuni de mentorat pentru finalizarea studiilor. Inițiativei i s-au alăturat mai multe personalități publice din România printre care Oana Pellea, Feli, Ana Maria Popescu (Brânză), Călin Goia, Chef Florin Dumitrescu și Andi Vasluianu.

Timp de o lună vor fi acordate burse în fiecare săptămână acelor tineri care sunt înscriși în program și care demonstrează că au visul, rezultatele și energia necesară pentru a-l duce la îndeplinire. Aplicațiile tinerilor vor fi analizate de către un grup de specialiști, din care fac parte și reprezentanți ai World Vision România, organizație care luptă pentru un viitor mai bun pentru copiii României. Ulterior, programul se continuă pe termen lung cu sesiuni de mentorat și consiliere vocațională pentru fiecare elev în parte, astfel încât aceștia să își ducă la îndeplinire visul.

Un sfert dintre adolescenții din mediul rural nu și-au descoperit încă nicio pasiune

Conform datelor World Vision România, un sfert dintre adolescenții din mediul rural nu și-au descoperit încă nicio pasiune, 4 din 10 copii nu participă la nicio activitate extrașcolară și 73% dintre copiii de gimnaziu nu au mers niciodată în tabără. „Urmează-ți visurile! Le spunem asta adulților, le spunem asta adolescenților și copiilor. Ce vrei să te faci când vei fi mare este, cred, întrebarea pe care copiii o aud cel mai des. Însă cum poți să visezi, cum poți să-ți folosești imaginația pentru a-ți proiecta viitorul pe care ți-l dorești, când tu nu știi ce poți să visezi? Pentru a-ți cunoaște visul, potențialul, domeniul în care poți excela, ai nevoie de sprijin. Ai nevoie de acces la educație, la resurse financiare și la mentorat. Această campanie este una cu adevărat minunată și ne bucurăm foarte mult să avem alături parteneri precum Kiss FM, care au puterea de a influența tinerii și a duce mesajul lor cât mai departe. Copiii noștri Merită mai Mult”, a declarat Mihaela Nabăr, director executiv World Vision România. Prin campania Bursa de Merit Mai Mult, Kiss FM vine în sprijinul acelor tineri care au înțeles cât de important este să aibă un vis în viață pe care să-l urmeze și pentru care să lupte. Astfel, pentru a încuraja acești tineri, vedetele din România care se alătură astăzi campaniei dau publicității fotografii în exclusivitate, nepublicate până acum, din copilăria lor, pe acordurile melodiei “Copile” ale formației Voltaj, toate într-un videoclip în premieră, pentru a ne aduce aminte tuturor că toți oamenii mari au fost prima data mici.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.