spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
28-sept.-2023

Vasluienii trebuie să pună umărul la implementarea proiectului de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare

- Advertisement -

MOTIVE… De câțiva ani, autoritățile vasluiene lucrează la implementarea proiectului de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și canalizare, proiect ce se defășoară în 47 de unități administrativ-teritoriale ale județului Vaslui. Zilele trecute a apărut informația conform căreia, în perioada 2023 – 2027, tarifele plătite acum de vasluieni pentru apă și canalizare vor crește treptat, cu diferite procente, an de an. Aceste creșteri sunt datortae tocmai implementării acestui proiect și s-au făcut în urma corelării tuturor factorilor. “Conform acestui proiect, sumele investite ar trebui recuperate, în timp, de la beneficiarii acestor servicii. Au fost făcute calcule prin aplicațiile de finanțare, s-au luat în calcul toți factorii și, o mică parte din această investiție trebuie recuperată de la beneficiari. Acesta este principalul motiv al majorării prețurilor al apă și canalizare. Iată evoluția prețurilor în în perioada 2023 – 2027.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

 1. bagameas pla in instalatia voastra de apa, de ce pla mea nu se a facut cu fonduri EU, sunt bani gratis, niste mizerabili. Suntem cel mai sarac judet cu cea mai scumpa apa.

 2. De asta l ați adus pe Ticu Bahnariu, pensionar, sa bage beleaua în oameni după care sa și vadă liniștit de pensia lui și mai ales după ce a reușit nora la CJ la examen e mai liniștit.. Totul e bine, viitorul suna la fel

 3. Pe plan local cum sa privim viitorul?? Uitați-vă la consilierul președintelui judetan uitativa la oamenii lui Pavel și mai exact spre băiatul asta cu numele de Barbu.ce viitor putem avea? nimic suntem pierduți dacă politica locala va fi preluata de acest gen de indivizi. .tot am sperat ca dacă vor pleca vechii comuniști de la puterea locala vor veni tinerii și vor face ceva. Tinerii din politica vasluiana și nu numai sunt mai rai și mai aroganți și mai nepăsători la problemele omului de rand. Eu cred ca suntem prinși într-o ghiara a râului de care greu vom scăpa.sau nu vom scăpa niciodată.

 4. La ce sa va așteptați de la cei care conduc comuna.orasul județul. Senatul.parlamentul.guvernul.c.c.r.presidentia. la ce domnilor și doamnelor va așteptați?? Tot timpul sluga va pune umărul. Cei care conduc privesc și încasează banii.

 5. O nouă găselniță, o nouă HOȚIE!
  Ne-au furat de ne-au rupt prin facturi, în ultimii 10 ani, în care au adăugat cât au vrut ei, peste indexul dat de locatari!
  Și nimeni nu ia măsuri!
  Țara asta, de hoți în toate direcțiile, nu mai scapă!

 6. Si unde e studiul ala cu câți bani trebuie sa cotizeze populație ?
  Ca fina tarea unei lucrări se face o singur data cu o suma fixa doar pentru proiect nu cu măriri în fiecare an, ca alea rămân măriri permanente, nu mai revin înapoi,.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.