Vasluiul a cucerit trei medalii la Campionatul National de cros

Atletism 

MEDALIATI… Rezultate remarcabile pentru sportivii vasluieni la Campionatul National de cros de la Botosani, competitie rezervatã juniorilor Under 18, U16, Copii 1 si Copii 2. Judetul Vaslui a fost reprezentat de atletii LPS Vaslui, CSM Vaslui si CSS Bârlad.

Cele mai bune rezultate au fost obtinute de CSS Bârlad, o medalie de aur si una de argint. Laurentiu Vrabie si Andrei Anton, alãturi de alti doi sportivi de la CSM Bistrita, au cucerit medalia de aur în proba pe echipe la Under 18. Tot în cursa de 6.000 de metri, Laurentiu Vrabie (16 ani) a câstigat medalia de argint si titlul de vicecampion national la individual. Vasluiul a obtinut doar o medalie de bronz prin echipa de fete a LPS-CSM Vaslui, în proba de 6.000 de metri. Echipa a fost formatã din Maria Blãnaru, Alexandra Ichim, Amalia Ciubotaru si Antonia Dragomir. Cele patru sportive sunt pregãtite de profesoarele Elena Bogos si Viorica Pintilie. La Copile 1, LPS Vaslui s-a clasat pe locul 4, iar la Copile 2, LPS-ul a încheiat pe locul sapte.

La un pas de podium

La competitia desfãsuratã la Botosani au participat si sportivele pregãtite de profesoara Doina Cretu, de la LPS Vaslui, iar echipa de fete Copile 2 (Noemi Burada, Bianca Aivãnesei, Paula Matei si Alexandra Codreanu) s-a clasat pe locul sase. Fetele au concurat pentru prima datã într-o competitie de cros, unde s-au descurcat destul de bine, fiind foarte aproape de o clasare pe podium. O evolutie bunã a avut si Miruna Hatmanu, o atletã cu potential în proba de 400 de metri plat. De la LPS Vaslui au mai concurat Ioana Cotârci, Ana Maria Simiras si Claudia Arsene.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ