24.4 C
Vaslui
28-iun.-2022

Vasluiul conduce

MAJORITATE Din cei 29 de directori de servicii deconcentrate, 22 sunt din Vaslui, 6 din Bârlad si 1 din Murgeni. Este vorba de serviciile importante, ale cãror sefi sunt invitati, de regulã, la colegiile prefecturale.

Dupã ultima împãrtire a posturilor de directori de servicii deconcentrate, municipiul resedintã si-a tras partea leului, cu cei 22 de directori care au domiciliul aici. Singurul director din Husi a devenit, de curând, somer dupã ce institutia pe care o conducea (Directia Muncii) a dispãrut. Simbolic pentru Vaslui, un judet în care putini mai muncesc. În schimb, Husul chiar dacã nu are niciun director are, deocamdatã, prefectul! În plus, din Husi e seful Vãmii Albita, care face cât 10 directori de deconcentrate. Din Murgeni vine fostul candidat pe colegiul din zonã, Dan Cain, director la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor. În ceea ce priveste Bârladul, de aici vin 6 directori, respectiv la Oficiul Judetean de Consultantã Agricolã, Directia pentru Agriculturã, Agentia pentru Protectia Mediului, Directia Judeteanã pentru Culturã, Directia Judeteanã pentru Sport si Inspectoratul Scolar Judetean. Restul sefilor, cât vezi cu ochii…vasluieni!

„Bârlãdenii au serviciile importante“

„E adevãrat cã sunt mai putini directori dn Bârlad, în schimb acestia conduc institutii foarte importante ca Directia pentru Agriculturã sau Inspectoratul Scolar Judetean. Mai avem, în plus, si mai multi director adjuncti din Bârlad. Oricum, sperãm ca în timp sã se mai echilibreze balanta si Bârladului sã-i fie alocate mai multe posturi de conducere“, a declarat senatorul PD-L, Vasile Pintilie.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here