Vasluiul dã trei jucãtori la nationalã

Handbal

CONVOCATI… Valoarea jucãtorilor de la HC Vaslui este recunoscutã si de cãtre antrenorii loturilor nationale. Gabriel Bujor, Andrei Bejinariu si Leonard Acatrinei sunt convocati la reprezentativa României, pentru Campionatul Mondial Universitar din Portugalia.

Antrenorul nationalei de tineret a României, Paul Mihãilã, a anuntat lotul de jucãtori cu care va aborda Campionatul Mondial Universitar din Portugalia. Printre cei 12 jucãtori convocati, se numãrã si trei handbalisti de la nou-promovata în Liga Nationalã, HC Vaslui. Este vorba de extrema stângã, Andrei Bejinariu, extrema dreaptã, Gabriel Bujor si interul dreapta, Leonard Acatrinei. “În sãptãmâna pe care o avem la dispozitie, vrem sã punem bazele unei colaborãri, sã stim ce avem de fãcut din punct de vedere tactic, sã ne cunoastem mai bine. Eu am încredere deplinã în bãieti, ei joacã frecvent în Liga Nationalã, este o sansã de a se afirma. Sunt convins cã sunt viitorii jucãtori ai echipe nationale. Avem o grupã dificilã, dar cu sigurantã vom face niste meciuri bune”, a declarat Paul Mihãilã pentru site-ul handbalvolei.ro. Echipa nationalã a României se va reuni la Sighisoara, pe 26 iulie, acolo unde va face stagiul de pregãtire. În aceastã perioadã, antrenorii au programat si un turneu amical împotriva formatiei CSU Suceava, echipei nationale de juniori si a echipei Universitare a Mexicului.

Lotul convocat de Paul Mihãilã:

Portari: Darius Makaria (Dinamo Bucuresti), Stefan Grigoras (Stiinta Bacãu)

Etremã stânga: Andrei Bejinariu (HC Vaslui)

Extremã dreapta: Gabriel Bujor (HC Vaslui)

Pivot: Dragos Iancu (Stiinta Bacãu), Alexandru Dedu (Loudeac)

Linia de 9m: Ramon Somlea (HCM Constanta), Ionut Ramba (Stiinta Bacãu), Cosmin Capotã (Dinamo Bucuresti), Mihai Sandu (CSU Suceava), Horia Marinescu (HC Arges Pitesti), Leonard Acatrinei (HC Vaslui).
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ