19.8 C
Vaslui
06-oct.-2022

VASLUIUL E ÎN CRIZÃ

- Advertisement -

Astra Ploiesti – FC Vaslui 1-0

OSTENITI… Jucãtorii Vasluiului resimt oboseala din ultimele partide si nu reusesc sã obtinã nici mãcar un punct pe terenul Astrei. “Galben-verzii” au pãrut extrem de obositi, în timp ce ploiestenii au fost mai proaspeti si mai rapizi, iar gafa lui Cerniauskas i-a ajutat sã obtinã victoria. Urmeazã o perioadã încãrcatã cu meciuri din trei în trei zile, iar “Dulãul” trebuie sã gãseascã solutia pentru a-i readuce pe jucãtori la formã maximã.

Meciul de asearã, disputat pe un teren prost, a început sub semnul echilibrului, “Dulãul” folosind aceeasi formulã ca în partida de joi cu Sporting Lisabona, în timp ce ploiestenii si-au luat mãsuri de sigurantã si au preferat sã se apere, mizând în ofensivã doar pe fazele fixe si viteza lui Fatai. În pofida faptului cã nu au avut posesia, “astralii” au reusit sã-si creeze câteva oportunitãti, dar mai ales sã nu-i lase pe Wesley, Adailton si Sânmãrtean sã se apropie de buturile portii lui Silviu Lung. Prima ocazie a meciului a apartinut gazdelor, Stan si Takayuki sunt blocati pe rând de Cerniauskas, dupã o gresealã în defensiva vasluienilor. O primã reprizã modestã, în care vasluienii nu au reusit sã-si creeze nicio ocazie importantã, asta si pentru cã prahovenii s-au apãrat bine si nu le-au dat spatii “galben-verzilor”. Vasluiul ar fi putut primi o loviturã de pedeapsã în minutul 38, când Bello este faultat de Morais, dar Hategan lasã jocul sã continue. În partea secundã, Wesley si compania ies hotãrâti de la cabine sã obtinã toate cele trei puncte puse în joc si dupã opt minute de la reluare, Milisavljevic centreazã pentru Wesley, care reia cu capul putin pe lângã barã. Si Sânmãrtean este aproape de a înscrie, însã sutul sãu este retinut fãrã probleme de Lung. În ciuda începutului de reprizã bun, vasluienii cad inexplicabil, iar cei care îsi creeazã ocazii de a înscrie sunt ploiestenii, Stan (62), Fatai (66, 73, 81) nu reusesc sã-l învingã pe Cerniauskas din pozitie de unu la unu cu portarul “galben-verzilor”. Când pãrea cã meciul se îndreaptã cãtre un 0-0, iar Cerniauskas sã fie declarat omul meciului, Tigãnasu (87) înscrie, dupã o gafã uriasã a lituanianului, care scapã printre picioare centrarea mijlocasului prahovean. FC Vaslui putea obtine un punct dacã sutul lui Milisavljevic de la 25 de metri nu ar fi nimerit bara. Vasluiul se încurcã la Ploiesti si rãmâne cu 17 puncte dupã 11 etape.

FC Vaslui, fãrã suporteri la Ploiesti

“INTERZISI” LA PLOIESTI… La fel ca si în ultimele douã partide disputate la Ploiesti, oficialii Astrei au fãcut tot posibilul pentru ca fanii vasluieni sã nu-si poatã sustine echipa favoritã din tribunele stadionului Astra.

Pentru a preîntâmpina problemele avute în deplasãrile precedente, suporterii “galben-verzi” si-au luat mãsuri si au fãcut “totul ca la carte” pentru a putea fi prezenti la partida de asearã. Însã, atunci când totul pãrea perfect, cu o zi înainte de meci, oficialii Astrei au trimis un fax prin care au solicitat o garantie materialã de 40.000 lei. Ultrasii de la peluza nord si-au dat seamã cã si în cazul în care vor face rost de acea sumã, ploiestenii vor gãsi alte motive, asa cum au mai fãcut-o, pentru ca ei sã nu poatã intra pe stadion si au decis sã nu mai facã deplasarea la Ploiesti. “Sezonul trecut am fãcut rost de bani si dupã ce ne-au tinut un timp la poartã au gasit un motiv, chipurile în lege este specificat cã ar fi trebuit sã trimitem faxul prin care ne anuntãm prezenta cu 5 zile înainte de meci, iar noi l-am trimis cu 4 zile înainte. Acum am îndeplinit si conditia asta si ni s-a promis cã nu vor fi probleme, însã cu o zi înainte de meci am primit un fax prin care eram anuntati cã trebuie din nou acea garantie. Dupã doi ani în care am fãcut acest drum degeaba, am hotãrât sã nu mai facem deplasarea, pentru cã sigur ar fi gãsit alt motiv pentru care sã nu ne permitã accesul pe stadion”, a declarat Dragos Stancu, unul dintre suporterii vasluieni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.