4.4 C
Vaslui
27-nov.-2022

VASLUIUL ÎNTR-UN PICIOR

- Advertisement -

Nici Adailton nu va putea juca cu Sparta Praga

DECIMATI FC Vaslui încaseazã în aceastã perioadã loviturã dupã loviturã si se vede pusã în situatia grea de nu putea alinia contra formatiei Sparta Praga un unsprezece competitiv. Dupã ce i-a pierdut pe Cânu, Gladstone si Papp, Viorel Hizo va trebui sã gãseascã o solutie si pentru înlocuirea lui Adailton, care s-a accidentat în meciul cu Concordia Chiajna. Vestea proastã este cã nici Wesley nu va putea juca, fiind suspendat pentru cumul de cartonase galbene. În tot acest timp, adversara “galben-verzilor” merge strunã în Gambrinus Liga, acolo unde este lider indiscutabil, dupã trei etape.

“Galben-verzii” bat pentru a patra oarã la portile Europei, si chiar dacã acum dorinta este mai mare niciodatã, FC Vaslui este într-o situatie aproape fãrã precendent. Viorel Hizo nu poate alinia în momentul de fatã cea mai bunã formulã de joc si asta din cauza accidentãrilor ce s-au abãtut ca un blestem asupra echipei. Dupã ce Gladstone, Papp si Cânu au “cãzut”, altti doi fotbalisti exponentiali vor absenta în partida de joi, de la Piatra Neamt. Wesley este suspendat pentru cumul de cartonase galbene, în timp ce alt fotbalist indispensabil, Adailton va absenta din cauza unei accidentãri. În aceste conditii, “Dulãul” sperã ca fotbalistii care îi vor înlocui sã dea totul pe teren, pentru un rezultat istoric. “Azi (n.r ieri) am aflat cã nici Adailton nu poate juca, va fi foarte dificil. Din echipa cu care am terminat campionatul trecut, am 8 jucãtori lipsã. Nu mai suntem, practic, aceeasi echipã. Din punctul nostru de vedere este o partidã foarte grea. Primim lovituri dupã lovituri. Wesley va fi apt pentru retur. Trebuie ca cei care îi vor înlocui pe absenti sã creadã si sã foloseascã sansa pe care o au. Va fi mult mai greu cu Sparta decât meciul de la Chiajna, Sionko nu se poate compara cu Bãltoi.” a declarat Viorel Hizo. În timp ce antrenorul Vasluiului se chinuie sã alcãtuiascã un unsprezece cu care sã emitã pretentii, adversarii de joi ai “galben-verzilor” zburdã în competitia internã. “Spartanii” sunt lideri autoritari în competitia internã, dupã trei victorii consecutive. Elevii lui Hasek au învins-o cu 2-0 pe Slovacko si si-au consolidat pozitia de lideri.

Programul Play-off-ului FC Vaslui-Sparta Praga

Partida de joi, 18 august 2011, dintre FC Vaslui si Sparta Praga va fi precedatã în zia de miercuri, 17 august 2011 de conferintele de presã si antrenamentele oficiale ale celor douã echipe. Astfel, antrenorul principal al FC Vaslui, Viorel Hizo, va sustine conferinta de presã la ora 14.00 în sala de conferinte de la Stadionul “Ceahlãul” din Piatra Neamt, iar antrenamentul oficial va avea loc pe Stadionul “Municipal” din Bacãu la orele 19.00. Tehnicianul echipei vizitatoare, Martin Hasek, va sustine conferinta de presã în aceeasi zi, la ora 18.30, iar antrenamentul oficial pe Stadionul “Ceahlãul”, la ora 19.00.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.