spot_img
14.5 C
Vaslui
29-mai-2023

Vasluiul poate juca în Europa League

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Valizã cu efect întârziat

Cutremur…Sentinta pe care Gigi Becali a primit-o asearã în cazul „Valiza”, a fãcut valuri în rândul microbistilor fotbalului românesc, pãrerile acestora fiind foarte variate. În timp ce unii considerã cã echipa din Ghencea meritã retrogradarea si excluderea din Liga Campionilor, altii asteaptã clementã din partea forurilor europene.

Venitã ca un trãznet, sentinta cazului „Valiza” a bulversat si mai mult lumea fotbalului românesc. Daca dimineata de ieri a început cu ante-pronuntarea suspectã a sefului ligii, acesta negãsindu-i vreo vinã patronului din Ghencea, seara s-a lãsat cu o pronuntare extrem de neiertãtoare pentru Becali din partea Înaltei Curti. 3 ani cu executare în plan civil si o posibilã excludere din competitiile europene a Stelei în plan sportiv. Acest lucru ar însemna o repozitionare a primelor 5 echipe din campionat, principalele beneficiare fiind Pandurii Târgu-Jiu si FC Vaslui. Dacã în urma excluderii Stelei, echipa gorjeanã ar debuta în Champions League, FC Vaslui si-ar continua prezenta în competitiile europene pentru al saselea an consecutiv. Însã acest lucru nu reprezintã motiv de exaltare în rândul oficialilor vasluieni, acestia declarându-se mai degrabã sceptici în ceea ce priveste sanctionarea clubului din Ghencea. În plus, calificãrile europene ale „galben-verzilor”din trecut, toate obtinute pe teren, îi fac pe acestia sã nu se bucure de situatia actualã.

Cu toate astea, suporterii vasluieni nu au cum sã uite cum Vasluiul a pierdut calificarea europeanã anul acesta, greseala tusierului Ovidiu Artene din meciul Astrei cu Rapid, cântãrind decisiv în ierarhia echipelor participante în Europa. Atunci, tusierul din (atentie) Vaslui, n-a observat offside-ul de doi metri a jucãtorului giurgiuvean, golul înscris la faza respectivã fiind decisiv pentru ocuparea locului patru. Se poate spune cã, într-o micã mãsurã, Vasluiului i s-a fãcut dreptate, rezultatele obtinute împotriva echipelor Astra, Petrolul sau Steaua, demonstrând cã echipa antrenatã de Gabi Balint le-a fost mult superioarã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.