Vasluiul va avea bazin olimpic de înot

Polo

PROIECT… Vasluiul va avea un bazin olimpic de înot si polo. Bazinul olimpic va fi realizat pe locul actualului strand municipal. S-au obtinut deja toate avizele, iar Vasluiul se aflã pe lista de sintezã, care a fost trimisã de CNI cãtre Ministerul Dezvoltãrii.

În urmãtorii ani, Vasluiul se va putea mândri cu un complex de natatie modern. Bazinul olimpic se va ridica pe locul actualului strand municipal si prevede bazin olimpic de competitii, bazin de antrenament, bazin pentru copii, gradene cu 1.400 de locuri, vestiare si alte încãperi functionale si de deservire. Compania Nationalã de Investitii a trimis lista sintezã cãtre Ministerul Dezvoltãrii, iar administratia localã asteaptã rãspuns. “Tin foarte, foarte mult la acest proiect. Vasluiul nu are un strand public si o astfel de investitie ne-ar propulsa pe harta concursurilor sportive de cel mai înalt nivel. Am trimis toatã documentatia la CNI, sper ca, pânã la finele anului, sã primim toate detaliile legate de proiectare si executie.”, a spus, în urmã cu câteva luni, primarul Vasile Pavãl.

Noi sectii la LPS Vaslui?

Odatã cu realizarea bazinului olimpic de înot si polo, Liceul cu Program Sportiv Vaslui ar putea avea douã noi ramuri sportive, polo si înot. Cel putin asta îsi doreste primarul Vasile Pavãl. “Ce ati spune dacã LPS Vaslui ar avea din urmãtorii ani douã noi ramuri sportive, polo si înot. Noi facem toate demersurile necesare pentru realizarea unui bazin olimpic. Pentru mine este o mare bucurie când vãd toate bazele sportive pline de copii.”, a mai spus Pavãl.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ