1.4 C
Vaslui
04-dec.-2022

Vasluiul va avea patinoar

- Advertisement -

În parteneriat cu Proxima Shopping Center, în locatia fostului Interex, începând cu primele zile ale lunii decembrie, vasluienii îsi vor putea testa, în premierã, abilitãtile de patinatori într-un spatiu modern.

Dupã ce, acum doi ani, a fost inauguratã pârtia de schi de la Bahnari, în fostul local al Interex se va deschide primul patinoar din judet. „Duminicã, 2 decembrie 2012, Primãria municipiului Vaslui, în parteneriat cu Proxima Shopping Center, invitã pe toti doritorii de sporturi de iarnã la deschiderea patinoarului artificial din municipiul Vaslui, în locatia fostului magazin INTEREX. Inaugurarea va fi însotitã de un spectacol al elevilor de la Palatul Copiilor „Constantin Didilescu” Vaslui si de un târg al produselor de iarnã”, a anuntat Geanina Tofan, purtãtorul de cuvânt al Primãriei Municipiului Vaslui.

Ziua Nationalã a României, sãrbãtoritã la Vaslui.

Cu ocazia Zilei Nationale, la Vaslui vor avea loc o serie de manifestãri organizate de municipalitate. Astfel, începând cu orle 11.30, în Centrul Civic al municipiului Vaslui, se va serba Ziua Nationalã, inclusiv prin depunerea de coroane, urmând ca, de la ora 16, sã înceapã recitalul Fanfarei de la Valea Mare. În continuare, la Casa de Culturã „Constantin Tãnase” se va desfãsura un spectacol folcloric, începând cu orele 17.00, eveniment la care vor participa Corala Fantasia, orchestra de muzica popularã Rapsodia Vasluiului si formatiile Arcusul din Chisinãu si Veselia, din Sãrata Galbenã, raionul Hîncesti, Rep. Moldova. În plus, vasluienii se vor putea delecta cu un concert al îndrãgistei soliste Margareta Clipa. Tot sâmbãtã, de la orele 13.00, Institutia Prefectului Judetului Vaslui va organiza „Ziua Portilor Deschise”, actiune la care vor participa, pe lângã cetãtenii interesati de activitatea reprezentantului guvernului în teritoriu, si elevi de la scolile generale din municipiul Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.