spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Vasluiul va deveni capitala tineretului, când grupul Trio-Vesel PSD va sti sã cânte! | PAMFLET

- Advertisement -

Când au vãzut cât de bine sunt plãtiti artistii la Zilele Vasluiului, trupa Trio-Vesel PSD si-a pus în cap sã se pregãteascã pentru la anul. Asa cã au lãsat scena în Piata Civicã, pentru a se antrena la microfon. Nu stim dacã cei trei vocalisti au ureche muzicalã, dar bãnuim ca sunt foarte silitori  când vine vorba sã câstige un ban din bugetul public. Searã de searã, acestia merg pe ascuns la scenã si mimeazã melodii cu care cred cã la anul vor rupe norii. Va fi curios sã aflãm cât va plãti municipalitatea pentru aceastã scenã. Pe surse, am aflat cã secretarul folosinduse de un artificiu juridic a obtinut o reducere de 100%, adicã scena e pe gratis. Cum a fãcut acest lucru, nimeni nu stie, însã cetãtenii de rând ar trebui sã se întreabe invers: de ce nu plãteste “scena”  chiria pentru terenul pe care îl ocupã, asa cum fiecare cetãtean plãteste, dacã foloseste un teren din domeniul public?!  Iatã cum artistii se antreneazã gratuit pentru ai distra la anul pe vasluieni. Sã sperãm cã atunci când vor începe sã cânte, sã nu devinã atât de buni si sã cearã de la bugetul local sume fabuloase de bani, asa cum au cerut trupele venite din Republica Moldova.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. buna ziua tuturor ,cu aceasta ocazie eu CARAGATA GABRIEL urez nasului meu multe succesuri in noua meserie ,reusita multa in manuirea flautului cu gusa ,fie ca noi cei ce te vom asculta sa ne dai pe spate si vom ramane marcati de partiturile cantate .

  2. ACESTA ESTE TRISTUL ADEVAR ,IN CARE ACEST ORAS SE SCALDA ,MULTA NESIMTIRE ,IDIOTENIE SI BATAIE DE JOC ADUSA VIITORULUI ACESTUI ORAS ,TINERETULUI CE VINE DIN URMA ,CETATEANULUI ONEST CARE MAI ESTE IN ACEST ORAS , PERSONAJE DE O NESIMTIRE CRUNTA . DIN ACEASTA POZA LIPSESC MULTI SI MULTI CARE ORBESTI CALCA PE URMELE LOR ,CA URMARE ORASUL SE VA SCALDA MULT SI BINE IN ACELEASI APE .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.