0.2 C
Vaslui
05-dec.-2022

Vasluiul va gãzdui prima editie a Trofeului „Stefan cel Mare”

- Advertisement -

Fotbalul mic

ORGANIZATORI… Selectionatele judetelor din zona Moldovei vor participa, la Vaslui, la prima editie a Trofeului „Stefan cel Mare” la fotbal. Competitia se va disputa în luna august.

TURNEU… În luna august, orasul Vaslui va fi gazda primei editii a Trofeului „Stefan cel Mare”, competitie de fotbal la care vor participa selectionatele AJF-urilor din zona Moldovei (Vaslui, Iasi, Botosani, Suceava, Bacãu, Neamt, Galati si Vrancea).

Câstigãtoare a unui proiect cu finantare nerambursabilã de la Consiliul Judetean Vaslui, Asociatia Judeteanã de Fotbal Vaslui va organiza prima editie a Trofeului „Stefan cel Mare” la fotbal. La aceastã competitie participã aproximativ 200 de sportivi, antrenori si arbitri din judetele Moldovei. Reprezentantii AJF-urilor din zona Moldovei doresc ca aceastã competitie sã se dispute anual, fiecare judet urmând sã organizeze turneul. „Turneul se doreste un ambasador al imaginii judetului, jucãtorii echipelor participante având în program si o vizitã a principalelor obiective turistice ale judetului. Competitia prevede 8 meciuri si este organizat sub forma de faze eliminatorii. Se începe direct de la sferturi de finalã, continuându-se cu semifinale si cele douã finale (locul 3, locul 1). Durata Cupei „Stefan cel Mare” este de douã zile, dupã cum urmeazã: sferturile de finalã în prima zi, respectiv semifinale, finala micã si finala în cea de-a doua zi. Meciurile urmeazã sã se desfãșoare pe cele douã terenuri din oras – „Municipal” si terenul de antrenament. Se va juca alternativ în cele douã locatii, astfel încât spectatorilor sã nu le scape nimic. Imediat dupã încheierea meciului de pe Municipal, se va da startul jocului programat pe terenul de antrenament”, a spus seful AJF Vaslui, Bogdan Gheorghitã. Selectionata judetului Vaslui va fi antrenatã de Adi-Ionut Racovitã, presedintele Comisiei Tehnice din cadrul AJF Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.