20.7 C
Vaslui
05-iul.-2022

Verdict, crimã!

Ultima ora

ARESTAT Criminalul din Vãleni a fost retinut! Sotia lui, Veronica, bãtutã cu bestialitate în urmã cu douã nopti, si-a dat ieri, într-un spital din Iasi, ultima suflare, lãsând în urma sa doi copii orfani . Procurorii i-au emis mandat de retinere pentru 24 de ore, ce va fi urmat de o propunere de arestare preventivã.

„Astãzi, Popa Viorel, de 42 ani, din satul Vãleni, comuna Pãdureni a fost retinut pentru o perioadã de 24 ore, acesta fiind cercetat pentru sãvârsirea infractiunii de loviri sau vãtãmãri cauzatoare de moarte, victima fiind sotia sa în vârstã de 36 ani. Cercetãrile au fost demarate de politistii Biroului de Ordine Publicã pentru Mediul Rural Husi în ziua de 15.12.2010, în urma unei sesizãri primite la numãrul de urgentã 112 cu privire la faptul cã o femeie a fost agresatã în locuinta proprie, din satul Vãleni. Victima a fost transportatã la Spitalul municipal Husi si apoi la Spitalul Clinic de Urgentã din municipiul Iasi. În ziua de 16.12.2010, reprezentantii unitãtii spitalicesti ne-au informat cã femeia a decedat ca urmare a unui „traumatism cranio-cerebral cu hematom subdural”. Cercetãrile au fost preluate de politistii Serviciului de Investigatii Criminale, ancheta fiind coordonatã de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângã Tribunalul Vaslui”, a comunicat inspectorul Mihaela Straub, purtãtor de cuvânt al IJP Vaslui.

Riscã 15 de ani de închisoare!

CERCETÃRI „În urma activitãtilor desfãsurate la fata locului, a rezultat faptul cã în seara de 14.12.2010, între cei doi soti a avut loc o discutie în contradictoriu, pe fondul consumului de alcool. Bãrbatul si-a lovit sotia cu pumnii peste corp, iar aceasta a plecat de la locuintã la o vecinã pentru a solicita sprijin. În momentul în care femeia intentiona sã revinã la domiciliu, Popa Viorel a observat-o mergând pe drumul judetean si a lovit-o cu o bucatã de lemn. Femeia a cãzut, fiind luatã de sot si dusã în locuintã. A doua zi Popa Viorel a solicitat unui vecin sã anunte ambulanta, deoarece sotia sa a lesinat. În ziua de 15.12.2010, Popa Viorel a fost internat la Sectia Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui, iar ieri procurorul criminalist a dispus împotriva acestuia mãsura retinerii pentru o perioadã de 24 ore. Urmeazã ca cel arestat sã fie prezentat la Tribunalul Vaslui cu propunerea de arestare preventivã pentru sãvârsirea infractiunii de loviri sau vãtãmãri cauzatoare de moarte. Pedeapsa prevãzutã de Codul penal pentru aceastã faptã este închisoarea de la 5 la 15 ani”, au mai comunicat reprezentantii IJP Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here